nyomtatás  nagyítás kicsinyítés 
Betöltés...
1060/2012. (III. 12.) Korm. határozat
az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet (Budapest), a Büntetés-végrehajtás Központi Kórház (Tököl) és a Szegedi Fegyház és Börtön Krónikus Utókezelő Részleg (Algyő-Nagyfa) közös telephelyre integrálásával összefüggő feladatokról
2012-09-08
2018-09-25
2
Jogszabály

1060/2012. (III. 12.) Korm. határozat

az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet (Budapest), a Büntetés-végrehajtás Központi Kórház (Tököl) és a Szegedi Fegyház és Börtön Krónikus Utókezelő Részleg (Algyő-Nagyfa) közös telephelyre integrálásával összefüggő feladatokról1

1. A Kormány egyetért azzal, hogy az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet (Budapest), a Büntetés-végrehajtás Központi Kórház (Tököl) és a Szegedi Fegyház és Börtön Krónikus Utókezelő Részleg (Algyő-Nagyfa) közös telephelyre integrálása az Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézet Szent László Kórház telephelyén valósuljon meg.

2. A Kormány felkéri a nemzeti erőforrás minisztert a szükséges intézkedések megtételére annak érdekében, hogy az Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézet Szent László Kórház telephelyének a büntetés-végrehajtási egészségügyi központ számára szükséges területrésze a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága vagyonkezelésébe kerüljön.

Felelős: nemzeti erőforrás miniszter

belügyminiszter

Határidő: 2013. december 31.

3.2 A Kormány felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert, valamint az emberi erőforrások miniszterét, vizsgálja meg, hogy a büntetés-végrehajtási egészségügyi létesítmény megvalósításának forrásául szolgálhat-e és milyen módon a Budapest XII., Budakeszi út 48/b. (volt BM Szanatórium, hrsz.: 10503/4, 10875/4) szám alatti, állami tulajdonban lévő, volt egészségügyi célú ingatlan.

Felelős: nemzeti fejlesztési miniszter

emberi erőforrások minisztere

Határidő: 2012. december 31.

Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó Kft.
A Nemzeti Jogszabálytárban elérhető szövegek tekintetében a Közlönykiadó minden jogot fenntart!