• Tartalom

15/2007. (HK 3.) HM utasítás

15/2007. (HK 3.) HM utasítás

az új típusú közszolgálati teljesítményértékelés, a célmeghatározás, céllebontás Honvédelmi Minisztériumban történő koordinálásáról*

2007.01.31.
A honvédelemről és a Magyar Honvédségről szóló 2004. évi CV. törvény (a továbbiakban: Hvt.) 52. § (1) bekezdésének f) pontjában kapott felhatalmazás alapján, a köztisztviselőkről szóló 1992. évi XXIII. törvény 34. §-ában foglalt rendelkezésnek megfelelően – figyelemmel a köztisztviselői teljesítményértékelés és jutalmazás szabályairól szóló 301/2006. (XII. 23.) Kormányrendeletre (továbbiakban: Kormányrendelet) – az új típusú közszolgálati teljesítményértékelés (a továbbiakban: TÉR) végrehajtásával kapcsolatos feladatok koordinálására a következő
utasítást
adom ki:

1. § Az utasítás hatálya a Honvédelmi Minisztérium köztisztviselőire, valamint a TÉR-t végrehajtó hivatali felettesekre, illetve szolgálati elöljárókra terjed ki.

2. § A köztisztviselők értékelését a Kormányrendeletben meghatározottak szerint a köztisztviselő közvetlen hivatali felettese, illetve közvetlen szolgálati elöljárója hajtja végre, távollétében a szervezeti egység vezetésével megbízott személy.

3. § A Honvédelmi Minisztériumban a köztisztviselőkre vonatkozó TÉR – kiemelten a célmeghatározó, céllebontó – folyamatainak koordinálásával a Honvédelmi Minisztérium kabinetfőnökét (a továbbiakban: Kabinetfőnök) bízom meg.

4. § A Kabinetfőnök:

a) dönt – a Miniszterelnöki Hivatal Kormányzati Személyügyi Államtitkárság (a továbbiakban: KSZÁ) által meghatározott időtartam figyelembevételével, a szakállamtitkárokkal előzetesen egyeztetett – célmeghatározó, céllebontó értekezlet összehívásáról,

b) koordinálja a stratégiai szervezeti célokból, a kormányprogramból, a konvergenciaprogramból, a kiemelt köztisztviselői célokból a szakállamtitkári célokra történő lebontását,

c) a KSZÁ képviselői és a tárca belső szakértői támogatásával meghatározott összesített célokat – a határidő betartásával – megküldi a KSZÁ vezetője részére.

5. § A Kabinetfőnök a köztisztviselők teljesítményértékelésével, valamint a célmeghatározással, céllebontással kapcsolatos koordinációs feladatait a HM Tervezési és Koordinációs Főosztály útján látja el.

6. § A 3. § – ban meghatározott koordinációs feladatok támogatására az államtitkár, a szakállamtitkárok, valamint a Honvéd Vezérkar Főnök a közvetlen alárendelt szervezetük állományából egy-egy főt jelöl ki.

7. § Ez az utasítás az aláírása napján lép hatályba.*

Dr. Szekeres Imre s. k.,

honvédelmi miniszter

*

Az utasítást a 25/2012. (IV. 21.) HM utasítás 1. § (1) bekezdés j) pontja hatályon kívül helyezte 2012. április 22. napjával.

*

Az utasítás aláírásának napja 2007. január 31.

  • Másolás a vágólapra
  • Nyomtatás
  • Hatályos
  • Már nem hatályos
  • Még nem hatályos
  • Módosulni fog
  • Időállapotok
  • Adott napon hatályos
  • Közlönyállapot
  • Indokolás
Jelmagyarázat Lap tetejére