• Tartalom

29/2008. (XI. 7.) PM rendelet

29/2008. (XI. 7.) PM rendelet

az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnál a közszolgálati jogviszony létesítését megelőző pszichikai alkalmassági vizsgálatokról1

2008.11.10.

A köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 7. § (3) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján a pénzügyminiszter feladat- és hatásköréről szóló 169/2006. (VII. 28.) Korm. rendelet 1. § b) pontjában meghatározott feladatkörömben eljárva a következőket rendelem el:

A rendelet hatálya

1. § (1) E rendelet hatálya az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnál lefolytatott – a Pénzügyminisztérium és a pénzügyminiszter irányítása alá tartozó szervezetek fontos és bizalmas munkaköreinek megállapításáról szóló 34/1996. (XII. 21.) PM rendelet melléklete 2. pontjában az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalra vonatkozóan meghatározott munkakörök valamint jelen rendelet mellékletében meghatározott az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnál adathozzáférés szempontjából védett munkakörök esetében a közszolgálati jogviszony létesítését megelőző – pszichikai alkalmassági vizsgálattal kapcsolatos eljárásra terjed ki.

(2) E rendelet hatálya a (3) bekezdésben meghatározott kivétellel azon személyekre terjed ki akik az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatallal közszolgálati jogviszonyt kívánnak létesíteni.

(3) E rendelet hatálya az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal elnökére elnökhelyetteseire gazdasági vezetőjére valamint az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalról szóló 273/2006. (XII. 23.) Korm. rendelet 6. § (1) bekezdésében meghatározott szervek igazgatóira kizárólag mint munkáltatói jogkört gyakorló vezetőkre e minőségükben eljárva terjed ki.

Az alkalmassági vizsgálat végzésére jogosultak

2. § (1) A pszichikai alkalmassági vizsgálati tevékenységet az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal Központi Hivatalának Biztonsági Főosztálya (a továbbiakban: Biztonsági Főosztály) keretén belül működő Pszichológiai Laboratórium (a továbbiakban: Laboratórium) végzi.

(2) A pszichikai alkalmasság elbírálására kizárólag pszichiáter szakorvos vagy pszichológus (a továbbiakban együtt: pszichológus) jogosult aki e tevékenysége során kizárólag szakmai meggyőződése alapján jár el.

(3) A Laboratórium a vizsgálati tevékenységét a 7–9. §-ban meghatározott működési rend szerint végzi.

A pszichikai alkalmassági vizsgálat

3. § A pszichikai alkalmassági vizsgálat célja hogy a pszichodiagnosztika sajátos módszereivel tárja fel azon készség- képesség- és személyiségjegyeket amelyekkel előjelezhető a vizsgált személy alkalmassága valamint hogy megállapítsa egy személyről hogy alkalmas-e illetve foglalkoztatható-e az adott munkakörben. A vizsgálat kizárólag a személyben rejlő pszichés kockázati tényezők feltárására irányulhat.

4. § A pszichikai alkalmassági vizsgálat az alábbiak feltárására irányul:

a) mentális képességek: tartós figyelem-összpontosítás legalább átlagos szintű intellektuális színvonal hatékony problémamegoldó gondolkodás;

b) személyiségsajátosságok: hatékony közösségi beilleszkedést segítő tulajdonságok fejlett szabály- és kötelességtudat kialakult erkölcsi érzék kiegyensúlyozott érzelmi és indulati élet feszültségtűrés és stresszkezelés.

5. § (1) A pszichikai alkalmassági vizsgálatok egységesek azok metodikája a szakmai korszerűségi követelményekhez igazodik és a hazai viszonyokra tudományos igénnyel adaptált hitelesített módszereket foglalja magában. A Laboratórium a 9. § (2) bekezdésében meghatározottak szerint az alábbi vizsgálatokat végzi:

a) az alap vizsgálat során a képességek vizsgálatára rövidebb időtartamú kevésbé részletes és összetett – de a szakmai diagnosztikai követelményeknek ugyanúgy eleget tevő – tesztek kerülnek alkalmazásra;

b) a fokozott vizsgálat során összetettebb diagnosztikai eszközök kerülnek alkalmazásra.

(2) A pszichikai alkalmassági vizsgálatot mind az alap mind a fokozott vizsgálat esetén azonos eljárás szerint kell lefolytatni.

Az alkalmasságot kizáró pszichés okok

6. § A vizsgált személy alkalmasságát pszichológiai szempontból kizárják:

a) átlagos szint alatti Intelligencia Quociens (IQ<90);

b) olyan szenvedélybetegségek fennállása amelyek a munkahelyi beilleszkedést a hatékony munkavégzést akadályozzák különös tekintettel a következőkre: alkoholizmus kábítószer-használat szerencsejáték-szenvedély;

c) súlyos személyiségzavarok illetve viselkedési zavarok fennállása amelyek a munkahelyi beilleszkedést a hatékony munkavégzést akadályozzák;

d) megvesztegethetőségre illetve a korrupcióra hajlamosító tényezők (személyiségjegyek biográfiai tények) együttes fennállása;

e) ha a vizsgált személy pszichiátriai kezelés alatt áll;

f) olyan valószínűsíthető pszichiátriai betegség fennállása amely a munkahelyi beilleszkedést a hatékony munkavégzést akadályozza.

A pszichikai alkalmassági vizsgálat lefolytatása

7. § (1) A pszichikai alkalmassági vizsgálatokat a közszolgálati jogviszony létesítését megelőzően kell lefolytatni.

(2) A pszichikai alkalmassági vizsgálat lefolytatását a munkáltatói jogkört gyakorló vezető írásban kezdeményezi a Biztonsági Főosztály vezetőjénél. A pszichikai alkalmassági vizsgálat konkrét időpontját a Laboratórium vezetője a munkáltatói jogkört gyakorló vezetővel vagy az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal illetékes Humánpolitikai Főosztályával egyetértésben jelöli ki azzal hogy a pszichikai alkalmassági vizsgálatot az erre irányuló kezdeményezés Biztonsági Főosztályhoz történt megérkezésétől számított harminc napon belül be kell fejezni.

(3) Az 1. § (1) bekezdésében meghatározott munkakörben nem létesíthető közszolgálati jogviszony olyan személlyel,

a) aki a pszichikai alkalmassági vizsgálat elvégzéséhez nem járul hozzá;

b) akinek pszichikai alkalmassági vizsgálatát a munkáltatói jogkört gyakorló vezető nem kezdeményezte.

8. § (1) A pszichikai alkalmassági vizsgálaton való részvételre senkit sem lehet kötelezni. A hivatalból kezdeményezett pszichikai alkalmassági vizsgálatokat az önkéntesség biztosítása mellett kell illetve lehet elvégezni.

(2) A vizsgált személy a pszichikai alkalmassági vizsgálat megkezdése előtt minden esetben írásban nyilatkozik arról hogy beleegyezését adja a pszichikai alkalmassági vizsgálat elvégzéséhez valamint írásban hozzájárul hogy a vizsgálat eredményét a munkáltatói jogkört gyakorló vezető a 13. § (5) bekezdés b) pontjában meghatározott tartalommal megismerheti.

(3) A vizsgált személyt a pszichikai alkalmassági vizsgálat megkezdése előtt írásban tájékoztatni kell

a) arról hogy a pszichikai alkalmassági vizsgálatot végző személyt és az alkalmasság tárgyában döntést hozó személyeket szakmai titoktartási kötelezettség terheli;

b) a keletkezett vizsgálati dokumentáció tárolására kezelésére vonatkozó előírásokról;

c) arról hogy a pszichikai alkalmassági vizsgálat eredményét követően a 11. § (1) bekezdése szerint elkészült szöveges értékelés személyi anyagához nem csatolható és a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény (a továbbiakban: Ktv.). 34/A. §-a szerinti minősítéséhez nem használható fel;

d) arról hogy a pszichikai alkalmassági vizsgálat eredményét követően a 11. § (1) bekezdése szerint elkészült szöveges értékelésről másolatot kérhet.

9. § (1) A vizsgált személyt a pszichológus szóban tájékoztatja a pszichikai alkalmassági vizsgálat várható időtartamáról jellegéről és megad minden előzetes információt amelyre a vizsgált személynek a vizsgálat során szüksége lehet.

(2) A pszichikai alkalmassági vizsgálat az alábbiakat foglalja magában:

a) figyelemkoncentrációs vizsgálat: az eredményekből megismerhető a figyelem terjedelme koncentrálhatósága zavarhatósága azaz hogy milyen gyorsan és milyen pontosan tud dolgozni a vizsgált személy zavaró tényező beiktatása befolyásolja-e koncentrációs képességét;

b) intelligencia vizsgálat: a logikai képesség illetve az intellektus részösszetevői mint például aritmetikai képesség memória absztrakciós készség kombinációs készség kerülnek felmérésre;

c) személyiség-vizsgálat: a személyiség átfogó vizsgálata mely többek között a vizsgált személy szociális beilleszkedési képességéről szabálytudatáról etikai és szociális rend iránti igényéről feszültségtűrő képességéről a hierarchikus viszonyok elfogadására való képességről ad tájékoztatást;

d) a munkaértékek vizsgálata: információt szolgáltat a vizsgált személy munkaattitűdjéről és a munkával kapcsolatos elvárásairól;

e) exploráció és az addig kiértékelt részeredmények ismertetése: a pszichológus explorációt (szóbeli elbeszélgetést) végez a tesztek eredménye alapján melynek elsődleges célja a vizsgált személy alkalmasságának megállapítása és a személyiségben rejlő esetleges rizikófaktorok feltárása.

(3) Amennyiben a vizsgált személy ezt kéri a személyére vonatkozó vizsgálati eredményekről részletesen tájékoztatni kell. A vizsgált személynek a pszichikai alkalmassági vizsgálatok eredményeiről tájékoztatást kizárólag pszichológus adhat aki a Pszichológusok Szakmai Etikai Kódexének előírásai szerint jár el.

A vezetői kinevezésekre vonatkozó további szabályok

10. § A betöltendő pozícióhoz és az adott szakmai elvárásokhoz igazodó vezetői pszichikai alkalmassági vizsgálatok további szempontjai:

a) határozott irányítókészség;

b) feszültségek stresszhelyzetek megfelelő kezelése;

c) kialakult felelősségtudat és kötelezettségvállalás;

d) magas teljesítményigény terhelhetőség;

e) rugalmas gondolkodás.

Az alkalmasság minősítése

11. § (1) A pszichikai alkalmassági vizsgálat eredményéről a vizsgálatot végző pszichológus szöveges értékelést készít. A szöveges értékelés alapján a vizsgált személy alkalmasságáról szóló döntést a vizsgálatot végző pszichológus hozza meg aki a döntés szakmai megalapozottságáért személyében felelős.

(2) A vizsgált személy alkalmasságáról szóló döntést (alkalmassági minősítés) a pszichikai alkalmassági vizsgálat elvégzését követő három munkanapon belül írásba kell foglalni.

(3) A Laboratórium a pszichikai alkalmassági vizsgálat befejezését követően annak eredményét az alkalmassági minősítésben az alábbiak szerint összegezi:

a) „A megjelölt munkakörben nevezettel összefüggésben biztonsági kockázati tényező nem merült fel.”

b) „A megjelölt munkakörben nevezett foglalkoztatása nem célszerű indokolt esetben kizárólag alacsonyabb biztonsági kategóriájú munkakörben való foglalkoztatását javasolom.”

c) „Nevezett foglalkoztatását nem javasolom.”

(4) A Biztonsági Főosztály a (3) bekezdés szerinti alkalmassági minősítést írásban közli az illetékes munkáltatói jogkört gyakorló vezetővel aki szabadon mérlegelheti hogy döntésénél az alkalmassági minősítésben foglaltakat figyelembe veszi-e.

Felülvizsgálati lehetőség

12. § (1) Ha a vizsgált személy az alkalmassági minősítéssel nem ért egyet akkor a minősítés kézhezvételétől számított tizenöt napon belül az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal illetékes Humánpolitikai Főosztályához írásban előterjesztett kifogás útján kérheti a Laboratóriumtól annak felülvizsgálatát.

(2) Ha az arra az (1) bekezdés szerint jogosult az alkalmassági minősítés felülvizsgálatát kezdeményezi erről az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal illetékes Humánpolitikai Főosztálya a Laboratórium vezetőjét haladéktalanul de legkésőbb három munkanapon belül írásban értesíti a kifogás egyidejű megküldésével.

(3) A Laboratórium az érintett személyt a kifogás kézhezvételétől számított 30 napon belül a 7–9. §-ban foglalt eljárási rend szerint ismételten megvizsgálja azzal hogy amennyiben a kifogásolt alkalmassági minősítést az 5. § (1) bekezdés a) pontja szerinti alap vizsgálat eredményezte úgy a felülvizsgálat során az 5. § (1) bekezdés b) pontja szerinti fokozott vizsgálatot kell elvégezni (megismételt vizsgálat).

(4) A megismételt vizsgálat elvégzésében és az alkalmassági minősítés felülvizsgálatában nem vehet részt az a pszichológus aki a kifogásolt alkalmassági minősítést megalapozó vizsgálatot elvégezte.

(5) A megismételt vizsgálat eredményéről a vizsgálatot végző pszichológus szöveges értékelést készít. A szöveges értékelés alapján a vizsgált személy alkalmasságáról szóló döntést a kifogásolt és a megismételt vizsgálati eredmények összevetésével legalább két főből álló szakmai csoport egyhangúan hozza meg.

(6) A megismételt vizsgálatot követően az alkalmassági minősítés írásba foglalása és közlése tekintetében a 11. § (2)–(4) bekezdésében foglaltakat kell alkalmazni.

A pszichikai alkalmassági vizsgálat során keletkezett dokumentációval kapcsolatos nyilvántartás és adatvédelem

13. § (1) Az egészségügyi és személyazonosító adatok kezelése és feldolgozása során biztosítani kell az adatok biztonságát véletlen vagy szándékos megsemmisítéssel megsemmisüléssel megváltoztatással károsodással nyilvánosságra kerüléssel szemben továbbá hogy azokhoz illetéktelen személy ne férjen hozzá.

(2) A Laboratóriumban keletkezett vizsgálati dokumentációt bizalmasan kell kezelni az csak a Laboratórium területén zárt lemezszekrényben tárolható személyi anyaghoz nem csatolható a Ktv. 34/A. § szerinti minősítéshez nem használható fel és arról másolat kizárólag a vizsgált személy kérésére annak részére készíthető.

(3) A Laboratórium adatai más nyilvántartásokkal nem kapcsolhatók össze a Laboratóriumban a lefolytatott pszichikai alkalmassági vizsgálatok során keletkező dokumentáció elektronikus elkészítése és tárolása céljából üzemeltetett informatikai eszközök hálózatra nem csatlakoztathatók.

(4) A pszichikai alkalmassági vizsgálatot végző személyt és az alkalmasság tárgyában döntést hozó személyeket szakmai titoktartási kötelezettség terheli. A titoktartási kötelezettség kiterjed a betekintésre jogosultakra valamint mindazon személyekre akik bármilyen formában az adatok birtokába jutnak.

(5) A pszichikai alkalmassági vizsgálat során keletkezett adatok megismerésére

a) a pszichológus a vizsgált személy valamint akit erre jogszabály feljogosít teljes körben,

b) a munkáltatói jogkört gyakorló vezető az alkalmassági minősítésben foglaltak tekintetében

jogosult.

(6) A pszichikai alkalmassági vizsgálat során keletkezett adatok belső szervhez szervezeti egységhez egyéb intézményhez nem továbbíthatók kivéve ha ezt jogszabály elrendeli.

14. § (1) Amennyiben az alkalmassági minősítés 12. § szerinti felülvizsgálatát az arra jogosult nem kezdeményezte a pszichikai alkalmassági vizsgálat során keletkezett dokumentációt a Laboratórium – az alkalmassági minősítés kivételével – az alkalmassági minősítés közlésének napjától számított tizenötödik napon megsemmisíti.

(2) Az alkalmassági minősítést a Laboratórium tíz évig őrzi meg majd a megőrzési idő lejártát követően azt megsemmisíti.

(3) Amennyiben az arra jogosult az alkalmassági minősítés felülvizsgálatát kezdeményezte a Laboratórium a pszichikai alkalmassági vizsgálat során keletkezett dokumentációt a felülvizsgálat eredményének közlése napjáig őrzi meg majd azt haladéktalanul megsemmisíti.

15. § (1) A megsemmisítést megelőzően a Laboratórium a megsemmisítendő iratokról tételes jegyzőkönyvet készít. A jegyzőkönyv tartalmazza

a) az irat sorszámát keletkezésének időpontját;

b) a vizsgált személy nevét;

c) a pszichikai alkalmassági vizsgálatot kezdeményező szerv szervezeti egység megjelölését;

d) a megsemmisítés időpontját;

e) a megsemmisítést végző pszichológus aláírását.

(2) Az iratanyagot az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal belső adatvédelmi felelősének jelenlétében a Biztonsági Főosztályon bezúzással kell megsemmisíteni. A megsemmisítést követően a belső adatvédelmi felelős a jegyzőkönyvet aláírásával hitelesíti.

(3) Az elektronikusan elkészített és tárolt dokumentációt a 14. § szerinti határidőn belül az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal mindenkor hatályos Informatikai Biztonsági Szabályzatában foglaltak szerint kell megsemmisíteni. A megsemmisítést megelőzően az (1) bekezdés a) pontja szerint jegyzőkönyvet kell készíteni.

16. § A Laboratórium egyebekben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló 1997. évi XLVII. törvény a köziratokról a közlevéltárakról és a magánlevéltári anyag védelméről szóló 1995. évi LXVI. törvény valamint az ezek alapján létrehozott az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal mindenkor hatályos adatvédelmi és iratkezelési szabályzatai alapján jár el.

Záró rendelkezések

17. § (1) Ez a rendelet a kihirdetését követő 3. napon lép hatályba.

(2) A pszichikai alkalmassági vizsgálat azon személyek esetében folytatható le akiknek az 1. § (1) bekezdése szerinti munkakörbe történő kinevezésére jelen rendelet hatálybalépését követően kerül sor.

Melléklet a 29/2008. (XI. 7.) PM rendelethez


Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal adathozzáférés szempontjából védett munkakörei
az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal mindenkor hatályos Közszolgálati Szabályzatának megfelelő tevékenységi területek szerinti bontásban

Tevékenységi terület

Beso-
rolás

Munkakör megnevezése

FEOR

Központi

Okt. Ig.

SZTADI

KAIG

Régió

Pszichológiai vizsgálat

Alap

Fokozott

1 Hivatalvezetés /
irányítás

vez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

igazgatóhelyettes

1121

 

+

+

 

 

 

x

osztályvezető

1222

 

 

 

+

 

 

x

szakigazgató

1221

 

 

 

+

+

 

x

szakigazgató-helyettes

1221

 

 

 

+

+

 

x

I.

adatvédelmi referens

2139

 

 

+

 

 

x

 

elnöki tanácsadó

2512; 2910

+

 

 

 

 

 

x

humánpolitikai szervező

2523

 

+

 

 

 

x

 

igazgatói tanácsadó

2512; 2910

 

 

+

 

+

 

x

jogász

2531

+

+

 

+

+

x

 

szaktanácsadó

2512; 2910

+

 

+

+

+

 

x

személyi titkár

2910

+

 

 

 

 

 

x

titkársági ügyintéző

2910

+

 

 

 

+

 

x

informatikai referens

2139

 

 

 

+

+

x

 

II.

titkársági ügyintéző

3910

+

+

+

+

+

x

 

informatikai referens

3139

 

 

 

+

+

x

 

11 Ügyfélkapcsolat és tájékoztatás





vez.

főosztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

+

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

+

+

 

x

osztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

+

+

 

x

I.

adóügyi ügyintéző

2529

 

 

 

+

 

x

 

jogász

2531

 

 

 

 

+

x

 

jogi és igazgatási ügyintéző

2529

 

 

 

 

+

x

 

II.

adóügyi ügyintéző

3605

 

 

 

+

 

x

 

bevallási ügyintéző

3605

 

 

 

 

+

x

 

iratirányítás-szervezési ügyintéző

3910

 

 

 

 

+

x

 

titkársági ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

x

 

12 Adóügy

vez.

főosztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

+

 

 

 

 

 

x

osztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

I.

adóügyi ügyintéző

2529

+

 

 

 

 

x

 

eljárási ügyintéző

2531

+

 

 

 

 

x

 

jogász

2531

+

 

 

 

 

x

 

II.

információszervező

3139

+

 

 

 

 

x

 

titkársági ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

 

x

13 Pénzforgalom

vez.

főosztályvezető

1122

 

 

+

 

 

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

 

 

+

 

 

 

x

osztályvezető

1122

 

 

+

 

 

 

x

II.

számítástechnikai szervező

3139

 

 

+

 

 

x

 

titkársági és igazgatási ügyintéző

3601

 

 

+

 

 

x

 

14 Adóalany-
nyilvántartás

vez.

főosztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

I.

hatósági ügyintéző

2529; 2531

 

 

 

 

+

x

 

jogász

2531

 

 

 

 

+

x

 

II.

hatósági ügyintéző

3619

 

 

 

 

+

x

 

15 Eljárás

vez.

főosztályvezető

1222

 

 

 

+

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

I.

eljárási ügyintéző

2529

 

 

 

+

+

x

 

jogász

2531

 

 

 

 

+

x

 

16 Folyószámla-
kezelés

vez.

főosztályvezető

1222

 

 

 

 

+

x

 

főosztályvezető-helyettes

1222

 

 

 

 

+

x

 

osztályvezető

1222

 

 

 

 

+

x

 

I.

jogász

2531

 

 

 

+

 

x

 

17 Bevallás

vez.

főosztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

I.

adóellenőr

2518

 

 

 

 

+

x

 

bevallási ügyintéző

2529

 

 

 

 

+

x

 

jogász

2531

 

 

 

 

+

x

 

számítástechnikai szervező

2132

+

 

 

 

 

x

 

vizsgálat előkészítő-szervező

2518

 

 

 

 

+

x

 

adó szakreferens

2529

+

 

 

 

 

x

 

II.

adóellenőr

3605

 

 

 

 

+

 

x

bevallási ügyintéző

3605

 

 

 

 

+

x

 

titkársági ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

 

x

18 Külföldi Adóvisszatérítés

vez.

főosztályvezető

1222

 

 

 

+

 

 

x

főosztályvezető-helyettes

1222

 

 

 

+

 

 

x

osztályvezető

1222

 

 

 

+

 

 

x

I.

jogász

2531

 

 

 

+

 

x

 

külföldi ÁFA ügyintéző

2529

 

 

 

+

 

x

 

II.

külföldi ÁFA ügyintéző

3605

 

 

 

+

 

x

 

19 Illeték

vez.

főosztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

I.

fizetési kedvezmények ügyintéző

2531

 

 

 

 

+

 

x

hátralékkezelési ügyintéző

2529

 

 

 

 

+

 

x

jogász

2531

 

 

 

 

+

x

 

rendszergazda

2129

 

 

 

 

+

 

x

ügyfélszolgálati ügyintéző

2529

 

 

 

 

+

x

 

végrehajtási ügyintéző

2910

 

 

 

 

+

x

 

informatikus

2133

 

 

 

 

+

x

 

illetékügyi ügyintéző

2529

 

 

 

 

+

x

 

kiszabási ügyintéző

2529

 

 

 

 

+

x

 

II.

fizetési kedvezmények ügyintéző

3605

 

 

 

 

+

x

 

hátralékkezelési ügyintéző

3605

 

 

 

 

+

x

 

rendszergazda

3139

 

 

 

 

+

x

 

titkársági ügyintéző

3910

 

 

 

 

+

 

x

ügyfélszolgálati ügyintéző

3605

 

 

 

 

+

x

 

végrehajtási ügyintéző

3910

 

 

 

 

+

x

 

illetékügyi ügyintéző

3619

 

 

 

 

+

x

 

kiszabási ügyintéző

3619

 

 

 

 

+

x

 

21 Ellenőrzés

vez.

főosztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

+

 

 

x

 

 

 

 

 

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

+

 

 

x

 

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

+

 

 

x

 

 

 

 

 

+

 

x

I.

adóellenőr

2518

+

 

 

+

 

 

x

 

 

 

 

 

+

 

x

jogász

2531

+

 

 

+

+

x

 

nemzetközi ügyintéző

2910

+

 

 

+

 

x

 

II.

adóellenőr

3605

 

 

 

+

 

 

x

 

 

 

 

 

+

 

x

nemzetközi ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

x

 

titkársági ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

 

x

22 Hatósági

vez.

főosztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

+

 

 

 

 

 

x

osztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

I.

hatósági ügyintéző

2529

+

 

 

 

 

x

 

jogász

2531

+

 

 

 

 

x

 

II.

titkársági ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

 

x

23 Operatív Ellenőrzés

vez.

főosztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

I.

adóellenőr

2518

 

 

 

 

+

 

x

jogász

2531

 

 

 

 

+

x

 

II.

adóellenőr

3605

 

 

 

 

+

 

x

24 Kizárólagos
Illetékeségi Ügyek

vez.

főosztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

+

 

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

+

 

 

x

osztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

+

 

 

x

I.

adóellenőr

2518

 

 

 

+

 

 

x

bevallási ügyintéző

2529

 

 

 

+

 

 

x

eljárási ügyintéző

2529

 

 

 

+

 

 

x

fizetési kedvezmények ügyintéző

2531

 

 

 

+

 

 

x

hatósági ügyintéző

2529

+

 

 

 

 

 

x

hátralékkezelési ügyintéző

2529

 

 

 

+

 

 

x

jogász

2531

+

 

 

+

 

 

x

jogi és igazgatási ügyintéző

2529

 

 

 

+

 

 

x

könyvelési ügyintéző

2529

 

 

 

+

 

 

x

letéti számla ügyintéző

2529

 

 

 

+

 

 

x

végrehajtási ügyintéző

2910

 

 

 

+

 

 

x

vizsgálat előkészítő-szervező

2518

 

 

 

+

 

 

x

adóalany-nyilvántartási ügyintéző

2529

 

 

 

+

 

 

x

II.

adóellenőr

3605

 

 

 

+

 

 

x

bevallási ügyintéző

3605

 

 

 

+

 

 

x

eljárási ügyintéző

3605

 

 

 

+

 

 

x

fizetési kedvezmények ügyintéző

3605

 

 

 

+

 

 

x

hátralékkezelési ügyintéző

3605

 

 

 

+

 

 

x

könyvelési ügyintéző

3605

 

 

 

+

 

 

x

letéti számla ügyintéző

3605

 

 

 

+

 

 

x

titkársági ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

 

x

végrehajtási ügyintéző

3910

 

 

 

+

 

 

x

vizsgálat előkészítő-szervező

3605

 

 

 

+

 

 

x

adóalany-nyilvántartási ügyintéző

3605

 

 

 

+

 

 

x

25 Kiválasztás és Előkészítés

vez.

főosztályvezető

1222

 

 

 

+

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1222

 

 

 

+

+

 

x

osztályvezető

1222

 

 

 

+

+

 

x

I.

adóellenőr

2518

 

 

 

+

+

 

x

jogász

2531

 

 

 

+

+

x

 

informatikus

2133

 

 

 

+

 

 

x

II.

adóellenőr

3605

 

 

 

+

+

 

x

vizsgálat előkészítő-szervező

3605

 

 

 

+

+

 

x

26 Felülellenőrzés

vez.

főosztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

+

 

 

 

 

 

x

osztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

I.

adóellenőr

2518

+

 

 

 

 

 

x

jogász

2531

+

 

 

 

 

x

 

II.

titkársági ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

 

x

27 Általános Forgalmi Adó Ellenőrzés

vez.

főosztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

I.

adóellenőr

2518

 

 

 

 

+

 

x

jogász

2531

 

 

 

 

+

x

 

II.

adóellenőr

3605

 

 

 

 

+

 

x

28 Magánszemélyek
és Egyéni Vállalkozók Ellenőrzés

vez.

főosztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

I.

adóellenőr

2518

 

 

 

 

+

 

x

jogász

2531

 

 

 

 

+

x

 

II.

adóellenőr

3605

 

 

 

 

+

 

x

vizsgálat előkészítő-szervező

2518

 

 

 

 

+

 

x

29 Társas Vállalkozások Ellenőrzés

vez.

főosztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

I.

adóellenőr

2518

 

 

 

 

+

 

x

ellenőrzés irányító

2529

 

 

 

 

+

 

x

jogász

2531

 

 

 

 

+

x

 

II.

adóellenőr

3605

 

 

 

 

+

x

 

31 Felszámolás

vez.

főosztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

I.

adóellenőr

2518

 

 

 

 

+

 

x

csődeljárási ügyintéző

2529

 

 

 

 

+

 

x

felszámolási ügyintéző

2529

+

 

 

 

+

 

x

fizetési kedvezmények ügyintéző

2531

 

 

 

 

+

 

x

hatósági ügyintéző

2529; 2531

 

 

 

 

+

 

x

hátralékkezelési ügyintéző

2529

+

 

 

 

 

 

x

jogász

2531

 

 

 

 

+

x

 

végrehajtási ügyintéző

2910

+

 

 

 

 

 

x

II.

adóellenőr

3605

 

 

 

 

+

 

x

csődeljárási ügyintéző

3619

 

 

 

 

+

 

x

felszámolási ügyintéző

3619

 

 

 

 

+

 

x

fizetési kedvezmények ügyintéző

3605

 

 

 

 

+

 

x

hatósági ügyintéző

3619

 

 

 

 

+

 

x

titkársági ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

 

x

32 Végrehajtás

vez.

főosztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

I.

árverési ügyintéző

2529

 

 

 

 

+

x

 

hatósági ügyintéző

2529; 2531

 

 

 

 

+

x

 

jogász

2531

 

 

 

 

+

x

 

végrehajtási ügyintéző

2910

 

 

 

 

+

 

x

végrehajtó

2511

 

 

 

 

+

 

x

II.

árverési ügyintéző

3619

 

 

 

 

+

x

 

hatósági ügyintéző

3619

 

 

 

 

+

x

 

végrehajtási ügyintéző

3910

 

 

 

 

+

 

x

végrehajtó

3619

 

 

 

 

+

 

x

33 Fizetési kedvezmények

vez.

főosztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

I.

fizetési kedvezmények ügyintéző

2531

 

 

 

 

+

 

x

hatósági ügyintéző

2529; 2531

 

 

 

 

+

 

x

jogász

2531

 

 

 

 

+

x

 

II.

fizetési kedvezmények ügyintéző

3605

 

 

 

 

+

 

x

hatósági ügyintéző

3619

 

 

 

 

+

 

x

34 Hátralék kezelés

vez.

főosztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

 

 

 

 

+

 

 

x

főosztályvezető-helyettes

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1222

 

 

 

 

+

 

x

I.

adóellenőr

2518

 

 

 

 

+

 

x

árverési ügyintéző

2529

 

 

 

 

+

x

 

fizetési kedvezmények ügyintéző

2531

 

 

 

+

 

x

 

hatósági ügyintéző

2529; 2531

 

 

 

 

+

x

 

hátralékkezelési ügyintéző

2529

 

 

 

 

+

x

 

 

 

 

 

+

 

x

 

jogász

2531

 

 

 

 

+

x

 

 

 

 

 

+

+

x

 

végrehajtó

2511

 

 

 

 

+

 

x

 

 

 

 

+

 

 

x

II.

adóellenőr

3605

 

 

 

 

+

 

x

árverési ügyintéző

3619

 

 

 

 

+

x

 

fizetési kedvezmények ügyintéző

3605

 

 

 

+

 

x

 

hatósági ügyintéző

3619

 

 

 

 

+

x

 

 

 

 

 

 

+

x

 

hátralékkezelési ügyintéző

3605

 

 

 

 

+

x

 

 

 

 

 

+

 

x

 

végrehajtó

3619

 

 

 

 

+

 

x

 

 

 

 

+

 

 

x

41 Tervezés és elemzés

vez.

főosztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

+

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

+

+

 

x

I.

rendszerszervező

2132

+

 

 

 

 

x

 

II.

titkársági ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

 

x

42 Humánpolitika

vez.

főosztályvezető

1122

+

 

+

 

 

 

x

1222

 

 

 

+

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

I.

humánpolitikai szervező

2523

+

 

+

+

+

x

 

jogász

2531

+

 

 

 

+

x

 

személyügyi informatikus

2910

+

 

 

 

+

x

 

II.

humánerőgazdálkodási ügyintéző

3603

+

 

+

+

+

x

 

személyügyi informatikus

3139

 

 

+

 

+

x

 

titkársági ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

 

x

43 Jog és Koordináció

vez.

főosztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

 

 

 

 

+

 

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

 

 

 

 

+

 

 

x

I.

hatósági ügyintéző

2529

+

 

 

 

 

 

x

jogász

2531

+

 

 

 

+

 

x

 

 

 

 

+

 

 

x

törvényességi ügyintéző

2529

+

 

 

 

+

x

 

vezető sajtómunkatárs

2619

 

 

 

 

+

 

x

bűnügyi szakreferens

2529

 

 

 

 

+

 

x

II.

iratirányítás-szervezési ügyintéző

3910

 

 

 

+

 

 

x

tájékoztatási ügyintéző

3910

 

 

 

 

+

x

 

titkársági és igazgatási ügyintéző

3601; 3602

 

 

 

+

 

x

 

titkársági ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

 

x

44 Titkárság

vez.

főosztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

 

 

 

+

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1122

+

 

+

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

I.

iratirányítás-szervezési ügyintéző

2910

+

 

 

 

+

 

x

jogász

2531

+

 

 

 

+

x

 

titkársági és igazgatási ügyintéző

2910

 

 

 

 

+

x

 

 

+

 

 

 

 

x

 

3601; 3602

 

 

+

 

 

x

 

vezető sajtómunkatárs

2619

+

 

 

 

+

 

x

web fejlesztő

2129

+

 

 

 

 

x

 

II.

titkársági és igazgatási ügyintéző

3601; 3602

 

 

 

 

+

x

 

 

+

 

+

 

 

x

 

titkársági ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

x

 

informatikai referens

3139

 

 

 

 

+

x

 

web szerkesztő

3139

+

 

 

 

 

x

 

telefonközpontos

4292; 5234

 

 

+

 

 

 

x

46 Nemzetközi

vez.

főosztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

+

 

 

 

 

 

x

osztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

I.

nemzetközi ügyintéző

2910

+

 

 

 

 

 

x

II.

nemzetközi ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

 

x

titkársági ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

 

x

47 Biztonsági

vez.

főosztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

+

 

 

 

 

 

x

osztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

I.

adatfeldolgozási ügyintéző

3139

+

 

 

 

 

 

x

adatvédelmi referens

2910

+

 

 

 

 

 

x

biztonsági referens

2910

 

 

+

+

+

 

x

 

+

 

 

 

 

 

x

jogász

2531

+

 

 

 

 

 

x

megelőzési biztos

2910

+

 

 

 

 

 

x

őrzésvédelmi főfelügyelő

2910

+

 

 

 

 

 

x

pszichológus

2547

+

 

 

 

 

 

x

szaktanácsadó

2512

+

 

 

 

 

 

x

vizsgálóbiztos

2910

+

 

 

 

 

 

x

információbiztonsági referens

2910

+

 

 

 

 

 

x

II.

adatfeldolgozási ügyintéző

3139

+

 

 

 

 

 

x

felügyeleti operátor

3529

+

 

 

 

 

 

x

iratirányítás-szervezési ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

 

x

titkársági ügyintéző

3910

+

 

 

 

 

 

x

információbiztonsági referens

3529

+

 

 

 

 

 

x

49 Költségvetési Belső Ellenőrzés

vez.

főosztályvezető

1122

+

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

 

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

 

+

 

x

osztályvezető

1122

 

 

 

 

 

 

x

1222

 

 

 

+

+

 

x

I.

belső ellenőr

2518

 

 

+

+

+

 

x

jogász

2531

 

 

 

+

+

x

 

51 Informatikai Fejlesztés

vez.

főosztályvezető

1122

 

 

+

 

 

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

 

 

+

 

 

 

x

osztályvezető

1122

 

 

+

 

 

 

x

I.

alkalmazásbevizsgáló

2133

 

 

+

 

 

 

x

alkalmazásfelügyelő

2139

 

 

+

 

 

 

x

alkalmazásüzemeltetési termelésszervező

2139

 

 

+

 

 

 

x

folyamatszervező

2139

 

 

+

 

 

 

x

programtervező

2139

 

 

+

 

 

 

x

rendszerprogramozó

2139

 

 

+

 

 

 

x

rendszerszervező

2132

 

 

+

 

 

 

x

számítástechnikai minőségbiztosító

2139

 

 

+

 

 

 

x

számítástechnikai programozó

2139

 

 

+

 

 

 

x

szoftverfejlesztő

2133

 

 

+

 

 

 

x

II.

alkalmazásbevizsgáló

3139

 

 

+

 

 

 

x

alkalmazásfelügyelő

3139

 

 

+

 

 

 

x

alkalmazásüzemeltetési termelésszervező

3139

 

 

+

 

 

 

x

folyamatszervező

3139

 

 

+

 

 

 

x

operátor

3139

 

 

+

 

 

x

 

számítástechnikai minőségbiztosító

3139

 

 

+

 

 

 

x

számítástechnikai programozó

3132

 

 

+

 

 

 

x

52 Informatikai Üzemeltetés

vez.

főosztályvezető

1122

 

 

+

 

 

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

 

 

+

 

 

 

x

osztályvezető

1122

 

 

+

 

 

 

x

I.

alkalmazásfelügyelő

2139

 

 

+

 

 

x

 

eszközgazdálkodási ügyintéző

2529

 

 

+

 

 

x

 

hardverüzemeltető

2139

 

 

+

 

 

 

x

rendszergazda

2129

 

 

+

 

 

 

x

szoftverüzemeltető

2139

 

 

+

 

 

 

x

üzemeltetésszervező

2132

 

 

+

 

 

 

x

informatikai mérnök

2129

 

 

+

 

 

 

x

II.

alkalmazásfelügyelő

3139

 

 

+

 

 

x

 

eszközgazdálkodási ügyintéző

3613

 

 

+

 

 

x

 

hardverüzemeltető

3131

 

 

+

 

 

 

x

operátor

3139

 

 

+

 

 

x

 

rendszergazda

3139

 

 

+

 

 

 

x

számítástechnikai programozó

3132

 

 

+

 

 

 

x

szoftverüzemeltető

3131

 

 

+

 

 

 

x

üzemeltetésszervező

3139

 

 

+

 

 

 

x

számítástechnikai műszaki ügyintéző

3131

 

 

+

 

 

 

x

53 Informatikai Szolgáltatás

vez.

főosztályvezető

1122

 

 

+

 

 

 

x

osztályvezető

1122

 

 

+

 

 

 

x

I.

folyamatszervező

2139

 

 

+

 

 

 

x

rendszergazda

2129

 

 

+

 

 

 

x

szoftverüzemeltető

2139

 

 

+

 

 

 

x

üzemeltetésszervező

2132

 

 

+

 

 

 

x

üzemeltető mérnök

2129

 

 

+

 

 

 

x

informatikai mérnök

2129

 

 

+

 

 

 

x

II.

folyamatszervező

3139

 

 

+

 

 

 

x

gépteremvezető

3139

 

 

+

 

 

 

x

informatikai asszisztens

3139

 

 

+

 

 

x

 

nyomdaüzemi vezető

3910

 

 

+

 

 

 

x

operátor

3139

 

 

+

 

 

 

x

rendszergazda

3139

 

 

+

 

 

 

x

szoftverüzemeltető

3131

 

 

+

 

 

 

x

üzemeltetési programozó

3139

 

 

+

 

 

 

x

üzemeltetésszervező

3139

 

 

+

 

 

 

x

nyomdaüzemi operátor

3139

 

 

+

 

 

x

 

57 Informatikai Stratégiai és Kontrolling

vez.

főosztályvezető

1122

 

 

+

 

 

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

 

 

+

 

 

 

x

osztályvezető

1122

 

 

+

 

 

 

x

I.

alkalmazásbevizsgáló

2133

 

 

+

 

 

x

 

folyamatszervező

2139

 

 

+

 

 

 

x

rendszerszervező

2132

 

 

+

 

 

 

x

rendszertervező-elemző

2139

 

 

+

 

 

 

x

II.

alkalmazásbevizsgáló

3139

 

 

+

 

 

x

 

folyamatszervező

3139

 

 

+

 

 

 

x

61 Képzésszervezés

vez.

osztályvezető

1122

 

+

 

 

 

 

x

62 Képzésfejlesztés
és Módszertan

vez.

osztályvezető

1122

 

+

 

 

 

 

x

63 Oktatástechnológia és Üzemeltetés

vez.

osztályvezető

1122

 

+

 

 

 

 

x

71 Pénzügy és Bérgazdálkodás

vez.

főosztályvezető

1122

 

 

 

 

 

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

 

 

 

 

 

 

x

osztályvezető

1122

 

 

 

 

 

 

x

I.

bér- és társadalombiztosítási ügyintéző

2910

 

 

 

 

 

x

 

főkönyvi könyvelő

2910

 

 

 

 

 

x

 

II.

titkársági ügyintéző

3910

 

 

 

 

 

 

x

72 Beruházás
és Ellátás

vez.

főosztályvezető

1122

 

 

 

 

 

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

 

 

 

 

 

 

x

osztályvezető

1122

 

 

 

 

 

 

x

II.

titkársági ügyintéző

3910

 

 

 

 

 

 

x

73 Közbeszerzés

vez.

osztályvezető

1122

 

 

 

 

 

 

x

I.

jogász

2531

 

 

 

 

 

x

 

közbeszerzési ügyintéző

2529

 

 

 

 

 

x

 

II.

beruházási ügyintéző

3611

 

 

 

 

 

x

 

74 Igazgatósági Gazdálkodás

vez.

főosztályvezető

1122

 

 

+

 

 

x

 

1222

 

 

 

+

+

x

 

főosztályvezető-helyettes

1122

 

 

+

 

 

x

 

1222

 

 

 

+

+

x

 

osztályvezető

1222

 

 

 

 

+

x

 

75 Munka és Tűzvédelem

I.

polg. véd.-i, munkavéd.-i és tűzvéd.-i ügyintéző

2910

 

 

 

 

 

x

 

92 Szerencsejáték Felügyelet

vez.

főosztályvezető

1122

 

 

 

 

 

 

x

főosztályvezető-helyettes

1122

 

 

 

 

 

 

x

osztályvezető

1122

 

 

 

 

 

 

x

I.

hatósági ügyintéző

2529

 

 

 

 

 

 

x

jogász

2531

 

 

 

 

 

x

 

informatikus

2133

 

 

 

 

 

 

x

ellenőr

2518

 

 

 

 

 

 

x

kirendeltség vezető

2529

 

 

 

 

 

 

x

II.

titkársági ügyintéző

3910

 

 

 

 

 

 

x

1

A rendeletet a 13/2011. (III. 25.) NGM rendelet 10. § (2) bekezdése hatályon kívül helyezte 2011. április 2. napjával.

  • Másolás a vágólapra
  • Nyomtatás
  • Hatályos
  • Már nem hatályos
  • Még nem hatályos
  • Módosulni fog
  • Időállapotok
  • Adott napon hatályos
  • Közlönyállapot
  • Indokolás
Jelmagyarázat Lap tetejére