• Tartalom

64/2008. (HK 14.) HM utasítás

64/2008. (HK 14.) HM u t a s í t á s

a Honvédelmi Minisztérium Állami Egészségügyi Központ osztályvezető főorvosi, osztályvezetői beosztásainak, munkaköreinek betöltésére kiírt pályázatok elbírálását előkészítő véleményező bizottság kijelöléséről*

2008.07.28.
A honvédelemről és a Magyar Honvédségről szóló 2004. évi CV. törvény 52. § (1) bekezdés f) pontjában kapott felhatalmazás alapján – figyelemmel a Magyar Honvédség hivatásos és szerződéses állományú katonáinak jogállásáról szóló 2001. évi XCV. törvényben, továbbá a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvényben, valamint a 233/2000. (XII. 23.) Korm. rendeletben foglaltakra – az alábbi
utasítást
adom ki:

1. § A Honvédelmi Minisztérium Állami Egészségügyi Központ osztályvezető főorvosi, osztályvezetői beosztásainak, munkaköreinek betöltésére 2008. június 20-án kiírt pályázat elbírálásának előkészítése érdekében az alábbi véleményező bizottságot jelölöm ki:

a) elnöke: Dr. Szeredi Péter HM kabinetfőnök;

b) tagjai: Dr. Lakatos László vezérőrnagy, Tervezési és Koordinációs Főosztály főosztályvezető;

Katona Károly mk. dandártábornok, Személyzeti Főosztály főosztályvezető;

Dr. Szilvásy István, HM Állami Egészségügyi Központ főigazgató;

Dr. Till Szabolcs, Jogi Főosztály főosztályvezető;

Dr. Győrfi István, miniszteri megbízott;

Dr. Varga Péter Pál, Országos Gerincgyógyászati Központ főigazgató;

c) titkára: Dr. Varga Tibor okl. mk. őrnagy, HM Személyzeti Főosztály kiemelt főtiszt.

2. § (1) Az osztályvezető főorvosi, osztályvezetői beosztásokra, munkakörökre beérkezett pályázatok bontására közjegyző jelenlétében 2008. július 29-én kerül sor a Honvédelmi Minisztériumban.

(2) Az (1) bekezdésben felsorolt beosztásokra, munkakörökre beérkezett pályázatok bontását követően a pályamunkák másolatait a HM Személyzeti Főosztály véleményezésre megküldi az illetékes szakmai kollégiumok elnökeihez.

3. § Az osztályvezető főorvosi, osztályvezetői pályázatok elbírálására és eredményhirdetésre első alkalommal 2008. augusztus 27-ig kerül sor. Az elbírálást megelőzően a véleményező bizottság – az illetékes szakmai kollégiumok állásfoglalásának birtokában – a jelölteket bizottságilag meghallgatja. A meghallgatásról jegyzőkönyv készül, amely tartalmazza az egyes pályázók alkalmasságára vonatkozó véleményt. Abban az esetben, ha az illetékes szakmai kollégium a jelöltekre vonatkozó állásfoglalását – a soron következő kollégiumi ülés időpontjára tekintettel – később alakítja ki, a bizottsági meghallgatásra ezt követően kerülhet csak sor.

4. § (1) A véleményező bizottság a pályázatok értékelését követően személyi javaslatokat tesz, amelyeket a HM Személyzeti Főosztály a beérkezett pályamunkákkal és a meghallgatásokról készült jegyzőkönyvekkel együtt, szolgálati úton felterjeszt a honvédelmi miniszter részére.

(2) A megbízólevelek átadására a pályázatok eredményhirdetésével egy időben kerül sor.

5. § (1) A HM Személyzeti Főosztály az egyes munkakörökre kiírt pályázatok eredményéről az eredményhirdetést követő 30 napon belül – a pályázati anyagok visszaküldésével egyidejűleg – valamennyi pályázót írásban értesíti.

(2) A pályázat eredményének közzétételéről a HM Kommunikációs és Toborzó Főosztály gondoskodik.

6. § Ez az utasítás az aláírása napján lép hatályba.*

Dr. Szekeres Imre s. k.,

honvédelmi miniszter

*

Az utasítást a 4/2012. (I. 27.) HM utasítás 1. § g) pontja hatályon kívül helyezte 2012. január 28. napjával.

*

Az utasítás aláírásának napja 2008. július 28.

  • Másolás a vágólapra
  • Nyomtatás
  • Hatályos
  • Már nem hatályos
  • Még nem hatályos
  • Módosulni fog
  • Időállapotok
  • Adott napon hatályos
  • Közlönyállapot
  • Indokolás
Jelmagyarázat Lap tetejére