• Tartalom

17/2010. (I. 29.) HM utasítás

17/2010. (I. 29.) HM utasítás

a Honvédelmi Minisztérium Állami Egészségügyi Központ Kórház-higiéniai Osztály osztályvezetői munkakörének betöltésére kiírt pályázat elbírálását előkészítő véleményező bizottság kijelöléséről1

2010.01.25.

A honvédelemről és a Magyar Honvédségről szóló 2004. évi CV. törvény 52. § (1) bekezdés f) pontjában kapott felhatalmazás alapján – figyelemmel a Magyar Honvédség hivatásos és szerződéses állományú katonáinak jogállásáról szóló 2001. évi XCV. törvényben, valamint a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvényben foglaltakra – az alábbi utasítást adom ki:

1. § A Honvédelmi Minisztérium Állami Egészségügyi Központ Kórház-higiéniai Osztály osztályvezetői munkakörének betöltésére 2010. január 4-én kiírt pályázat elbírálásának előkészítése érdekében az alábbi véleményező bizottságot jelölöm ki:

a) elnöke: dr. Szeredi Péter HM-kabinetfőnök,

b) tagjai: dr. Lakatos László mk. vezérőrnagy, HM Tervezési és Koordinációs Főosztály, főosztályvezető,

dr. Till Szabolcs, HM Jogi Főosztály, főosztályvezető,

Katona Károly mk. dandártábornok, HM Személyzeti Főosztály, főosztályvezető,

dr. Szilvásy István, HM Állami Egészségügyi Központ, főigazgató,

dr. Győrfi István, miniszteri megbízott,

c) titkára: dr. Varga Tibor okl. mk. alezredes, HM Személyzeti Főosztály, kiemelt főtiszt.

2. § (1) Az osztályvezetői munkakörre beérkezett pályázatok bontására közjegyző jelenlétében 2010. február 11-éig kerül sor a Honvédelmi Minisztériumban.

(2) A munkakörre beérkezett pályázatok bontását követően a pályamunkák másolatait a HM Személyzeti Főosztály véleményezésre megküldi az illetékes szakmai kollégium elnökének.

3. § (1) A pályázatok elbírálására és eredményhirdetésre 2010. április 6-áig kerül sor. Az elbírálást megelőzően a véleményező bizottság – az illetékes szakmai kollégium állásfoglalásának birtokában – a jelölteket bizottságilag meghallgatja.

(2) A meghallgatásról jegyzőkönyv készül, amely tartalmazza az egyes pályázók alkalmasságára vonatkozó véleményt. Abban az esetben, ha az illetékes szakmai kollégium a jelöltekre vonatkozó állásfoglalását – a soron következő kollégiumi ülés időpontjára tekintettel – később alakítja ki, a bizottsági meghallgatásra ezt követően kerülhet csak sor.

4. § (1) A véleményező bizottság a pályázatok értékelését követően személyi javaslatot tesz, amelyeket a HM Személyzeti Főosztály a beérkezett pályamunkákkal és a meghallgatásokról készült jegyzőkönyvekkel együtt, szolgálati úton felterjeszt a honvédelmi miniszter részére.

(2) A megbízólevél átadására a pályázatok eredményhirdetésével egy időben kerül sor.

5. § (1) A HM Személyzeti Főosztály a kiírt pályázat eredményéről az eredményhirdetést követő 30 napon belül – a pályázati anyagok visszaküldésével egyidejűleg – valamennyi pályázót írásban értesíti.

(2) A pályázat eredményének közzétételéről a HM Kommunikációs Főosztály gondoskodik.

6. § Ez az utasítás az aláírása napján lép hatályba.

1

Az utasítást a 4/2012. (I. 27.) HM utasítás 1. § n) pontja hatályon kívül helyezte 2012. január 28. napjával.

  • Másolás a vágólapra
  • Nyomtatás
  • Hatályos
  • Már nem hatályos
  • Még nem hatályos
  • Módosulni fog
  • Időállapotok
  • Adott napon hatályos
  • Közlönyállapot
  • Indokolás
Jelmagyarázat Lap tetejére