• Tartalom

39/2011. (VII. 21.) NFM utasítás

39/2011. (VII. 21.) NFM utasítás

a protokollkiadásokról szóló 29/2011. (V. 23.) NFM utasítás módosításáról1

2011.07.22.

1. § A protokollkiadásokról szóló 29/2011. (V. 23.) NFM utasítás (a továbbiakban: Ut.) 7.7. pontja helyébe a következő rendelkezés lép, egyidejűleg az Ut. a következő 7.8. ponttal egészül ki:

„7.7. A személyi reprezentációs keret negyedévi összegét előre, egy összegben a 3.8. pontban meghatározott jogosult, vagy az általa írásban meghatalmazott személy veheti fel a Minisztérium házi pénztárában a tárgynegyedév első három pénztári nyitvatartási napján. A személyi reprezentációs keret felvételének feltétele a megelőző negyedévi személyi reprezentációs kerettel való elszámolás, és annak elfogadása. A jogosult a 4. melléklet szerinti kitöltött elszámolást, valamint a Minisztérium nevére kiállított számlákat a Protokoll és Utazásszervezési Főosztályon adja le legkésőbb az adott negyedév utolsó hónapjának 15. napjáig, a negyedik negyedévben december 10-ig. Az elszámolás aláírásával a Protokoll és Utazásszervezési Főosztály vezetője igazolja a teljesítést, és az aláírt elszámolást a számlákkal együtt a negyedév utolsó hónapjának 25. napjáig, a negyedik negyedévben december 20-ig megküldi az Intézményfelügyeleti és Igazgatási Főosztálynak.
7.8. 2011 első félévében, és ezt követően a tárgynegyedévben fel nem használt személyi reprezentációs keretet az Intézményfelügyeleti és Igazgatási Főosztály az elszámolás alapján bevételezi, azt a tárgyéven belül a következő negyedévben a jogosult felhasználhatja.”

2. § Az Ut. 3.8. pontjában a „víz, kávé, tea, tej és édesítőszerek, sütemény és gyümölcs, szalvéta és virág” szövegrész helyébe a „víz, üdítőital, kávé, tea, tej és édesítőszerek, sütemény és gyümölcs, szalvéta és virág” szöveg lép.

3. § Az Ut. 4. melléklete az utasítás melléklete szerint módosul.

4. § (1) Ez az utasítás a közzétételét követő napon lép hatályba, rendelkezéseit első alkalommal a személyi reprezentációs keret 2011. évi harmadik negyedévi összegére kell alkalmazni, azzal, hogy azt a hatálybalépését követő három pénztári nyitvatartási napon lehet felvenni, és a felvételnek nem feltétele az azt megelőző időszakra vonatkozó személyi reprezentációs kerettel való elszámolás és annak elfogadása.

(2) A 2011. június hónapra vonatkozó személyi reprezentációs kiadások megtérítésére az Ut. ezen utasítás hatálybalépését megelőzően hatályos 7.7. pontját kell alkalmazni.

Melléklet a 39/2011. (VII. 21.) NFM utasításhoz

1. Az Ut. 4. mellékletében az „Időszak (év, hó):” szövegrész helyébe az „Időszak (év, hó, negyedév):” szöveg lép.
2. Az Ut. 4. mellékletében hatályát veszti az „Elszámolási határidő: tárgyhónapot követő hó 5. napja, illetve december 15.” szövegrész.
1

Az utasítást a 26/2020. (IX. 10.) ITM utasítás 1. § b) pontja hatályon kívül helyezte 2020. szeptember 11. napjával.

  • Másolás a vágólapra
  • Nyomtatás
  • Hatályos
  • Már nem hatályos
  • Még nem hatályos
  • Módosulni fog
  • Időállapotok
  • Adott napon hatályos
  • Közlönyállapot
  • Indokolás
Jelmagyarázat Lap tetejére