• Tartalom

6/2011. (I. 28.) NFM utasítás

6/2011. (I. 28.) NFM utasítás

a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium működésével összefüggő átmeneti költségvetési gazdálkodási szabályokról szóló 1/2010. (VI. 18.) NFM utasítás módosításáról1

2011.01.29.

1. § A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium működésével összefüggő átmeneti költségvetési gazdálkodási szabályokról szóló 1/2010. (VI. 18.) NFM utasítás (a továbbiakban: utasítás) a következő 4/D. §-sal egészül ki:

(1) A 2010. évi központi költségvetés általános tartalékának előirányzatából történő átcsoportosításról, valamint az egyéb év végi intézkedésekről szóló 1318/2010. (XII. 27.) Korm. határozattal létrehozott Kormányzati informatikai szoftverek és terméktámogatás fejezeti kezelésű előirányzat célja, hogy az Infokommunikációért Felelős Államtitkárság által lefolytatott felmérés alapján a közigazgatási szervek körében jelentkező Oracle licencek és support- igények kielégítéséhez forrást biztosítson.
(2) Az igényelt licencek és szolgáltatások beszerzése egyrészt a KSZF által KN 0201 SAKS09/2 számú keretmegállapodásból kerül lehívásra a keretmegállapodásban még rendelkezésre álló összeg erejéig.
A beszerzés másik része – keret kimerülése miatt – az NFM által kiírt közbeszerzési eljárás eredményeként létrejött szerződés szerint történik.
(3) A közbeszerzési eljárás eredményeként létrejött szerződés alapján a beszerzett eszközök ellenértékét a KSZF fizeti ki és az eszközöket vagyonkezelésébe veszi. Az eszközök felhasználók részére történő átadásáról a közigazgatási szervek által a felmérés során megadott igények alapján KSZF gondoskodik és a felhasználóknak átadott eszközöket analitikus nyilvántartásában szerepelteti.”

2. § Az utasítás mellékletének „A Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz tartozó fejezeti és központi kezelésű előirányzatok, azok szakmai kezelői és a felügyeletet gyakorló felsővezetők” táblázata a következő sorral egészül ki:

„Cím

Alcím

Jogcím-
csoport/ jogcím

ÁHT

Fejezeti kezelésű
előirányzat

Fejezeti kezelésű
előirányzat szakmai
kezelője

Szakmai felügyeletet
gyakorló helyettes
államtitkár/kabinetfőnök

Felügyeletet gyakorló
államtitkár/miniszter

16

20

0

300535

Kormányzati informatikai szoftverek és terméktámogatás

Felügyeleti és Ellenőrzési
Főosztály

Kormányzati informatikáért felelős helyettes államtitkár

Infokommunikációért felelős államtitkár”

3. § (1) Jelen utasítás a közzétételét követő napon lép hatályba, és a hatálybalépését követő napon hatályát veszti.

1

Az utasítás a 3. § alapján hatályát vesztette 2011. január 30. napjával.

  • Másolás a vágólapra
  • Nyomtatás
  • Hatályos
  • Már nem hatályos
  • Még nem hatályos
  • Módosulni fog
  • Időállapotok
  • Adott napon hatályos
  • Közlönyállapot
  • Indokolás
Jelmagyarázat Lap tetejére