• Tartalom

176/2012. (VII. 26.) Korm. rendelet

176/2012. (VII. 26.) Korm. rendelet

a 2007–2013 programozási időszakban az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, az Európai Szociális Alapból és a Kohéziós Alapból származó támogatások felhasználásának rendjéről szóló 4/2011. (I. 28.) Korm. rendelet módosításáról1

2012.07.29.

A Kormány a területfejlesztésről és a területrendezésről szóló 1996. évi XXI. törvény 27. § (1) bekezdés m) pontjában kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 15. cikk (1) bekezdésében foglalt feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. § A 2007–2013 programozási időszakban az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, az Európai Szociális Alapból és a Kohéziós Alapból származó támogatások felhasználásának rendjéről szóló 4/2011. (I. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 2. § (1) bekezdése a következő 25a. ponttal egészül ki:

„25a. szállítói finanszírozás: a kedvezményezettet vagy a támogatási szerződésben megnevezett, a projekt végrehajtásában részt vevőt megillető támogatás összegének kifizetése közvetlenül a szállító vagy engedményes pénzforgalmi számlájára történő utalással,”

2. § A Rendelet 5. §-a a következő h) ponttal egészül ki:

[A fejlesztéspolitikáért felelős miniszter]

h) megállapítja a közszféra szervezet kedvezményezettek önerejének finanszírozását elősegítő fejezeti kezelésű előirányzat részletszabályait.”

3. § A Rendelet 14. § (7) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(7) Az (1)–(6) bekezdést nem kell alkalmazni az NFÜ vagy a miniszter által vezetett minisztérium által benyújtott és megvalósított projektek esetében, ha az NFÜ vagy a miniszter által vezetett minisztérium szervezetén belül az adott projekt vonatkozásában a projekt elkészítéséhez, benyújtásához, megvalósításához, valamint a döntés előkészítéséhez, meghozatalához kapcsolódó feladatok szervezetileg elkülönülnek.”

4. § A Rendelet 21. §-a a következő (1e) bekezdéssel egészül ki:

„(1e) A kiemelt projekt felhívás és a pályázati felhívás nem minősül az Ávr. 45. § (1) bekezdése szerinti kötelezettségvállalásnak.”

5. § A Rendelet 26. § (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(1) A projektjavaslatról – a (2) bekezdésben meghatározott kivétellel – az NFÜ dönt. Csökkentett elszámolható összköltséget vagy támogatási összeget tartalmazó, feltételes vagy elutasító döntés esetén döntését részletesen indokolni köteles.”

6. § A Rendelet a következő 26/A.§-sal egészül ki:

26/A. § A 20–26. §-tól eltérően az operatív program vonatkozó prioritása keretén belül megítélt, támogatási szerződésben rögzített, de a kedvezményezett által fel nem használt, az NFÜ által visszatartott vagy az NFÜ részére visszafizetett támogatási összeg prioritáson belüli felhasználásáról – a nagyprojekt, a kiemelt projekt és az egymilliárd forintot meghaladó támogatási igényű projektjavaslat kivételével – az NFÜ dönt a fejlesztéspolitikáért felelős miniszter által jóváhagyott támogatási konstrukció alapján.”

7. § A Rendelet 27. § (1) bekezdés a) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

[A projektek esetében az NFÜ – támogatásról vagy elutasításról hozott – döntési határideje, ide nem számítva az esetleges hiánypótlás, tisztázó kérdés vagy a kifogás elbírálására irányuló eljárás időtartamát]

a) nagyprojektek esetében a projektjavaslat beérkezésétől számított kilencvenedik nap,”

8. § A Rendelet 33. § (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(1) A támogatási szerződésben rendelkezni kell a támogatás visszavonása, a támogatási szerződéstől történő elállás, illetve szabálytalanság esetén visszafizetendő támogatás visszafizetésének biztosítékairól. A támogatás visszafizetésének biztosítéka a felhívásban meghatározottak szerint
a) bankgarancia,
b) ingatlan jelzálogjog,
c) a támogatást igénylő gazdasági társaság vagy nonprofit szervezet – cégjegyzésre jogosult – vezető tisztségviselőjének vagy többségi tulajdonosának kezességvállalása,
d) garanciaszervezet által vállalt kezesség, vagy
e) biztosítási szerződés alapján kiállított – készfizető kezességvállalást tartalmazó – kötelezvény
lehet.”

9. § A Rendelet 36. § (4a) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(4a) A (4) bekezdés c) pontja szerinti esetben a kedvezményezett legkésőbb az utolsó kifizetési igénylés benyújtásával egyidejűleg kérelmezheti a támogatási szerződés módosítását, ha nem vagy csak részben jogosult az áfa levonására, ezért projektjét bruttó módon tervezte vagy arányosítással állapítja meg a levonható és a le nem vonható áfa összegét.”

10. § A Rendelet 38. § (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(2) Az (1) bekezdés alkalmazásában központosított közbeszerzési rendszer keretén belül lefolytatott keretmegállapodásos eljárás esetében az eljárás második részének az értéke az irányadó. Ha ezen rész értéke az európai uniós értékhatárokat – építési beruházás, építési koncesszió esetén a 300 millió forintot – eléri vagy meghaladja és a központi beszerző szervezet által lefolytatott keretmegállapodásos eljárás ezt lehetővé teszi, a verseny újranyitása kötelező a kedvezményezettek számára. E kötelezettség alól az irányító hatóság különösen indokolt esetben felmentheti a kedvezményezettet.”

11. § (1) A Rendelet 39. § (3) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(3) A közreműködő szervezet a (2) bekezdés szerinti dokumentumokat – figyelemmel az egységes működési kézikönyvben foglaltakra is – közbeszerzési-jogi, támogathatósági, elszámolhatósági, valamint műszaki szempontú utóellenőrzésnek veti alá. A közreműködő szervezet a dokumentumok beérkezését követő 7 napon belül az ellenőrzés eredményéről a támogatást igénylőt, illetve a kedvezményezettet értesíti. A közreműködő szervezet az ellenőrzés eredményétől függően szabálytalansági eljárást folytat le, illetve jogorvoslati eljárást kezdeményez.”

(2) A Rendelet 39. §-a a következő (5) bekezdéssel egészül ki:

„(5) Az utólagos ellenőrzésről készült jelentés egyenértékű az utóellenőrzési jelentéssel.”

12. § A Rendelet 39/B. §-a helyébe a következő rendelkezés lép:

39/B. § (1) A támogatást igénylő, illetve a kedvezményezett a közbeszerzési eljárás megindítását megelőzően legalább 40 nappal a közbeszerzési dokumentumokat támogathatósági, elszámolhatósági, valamint műszaki szempontú minőségellenőrzés céljából a közreműködő szervezetnél nyújtja be.
(2) A közreműködő szervezet a közbeszerzési dokumentumok beérkezésétől számított 7 napon belül megküldi a támogathatósági, elszámolhatósági, valamint műszaki szempontú észrevételeit a támogatást igénylő, illetve a kedvezményezett részére.
(3) A támogatást igénylő, illetve a kedvezményezett a támogathatósági, elszámolhatósági, valamint műszaki szempontú észrevételek alapján módosított közbeszerzési dokumentumokat – a támogathatósági, elszámolhatósági, valamint műszaki szempontú észrevételekben foglaltakkal egyet nem értése esetén a részletes írásbeli indokolással együtt – a támogathatósági, elszámolhatósági, valamint műszaki szempontú észrevételek közlésétől számított 5 napon belül a közreműködő szervezet részére megküldi.
(4) A közreműködő szervezet (3) bekezdés szerinti módosított közbeszerzési dokumentumok beérkezését követő 5 napon belül megküldi a támogatást igénylőnek, illetve a kedvezményezettnek a támogathatósági, elszámolhatósági, valamint műszaki szempontú ellenőrzésről szóló nyilatkozatát, és erről tájékoztatja az NFÜ-t.
(5) A támogatást igénylő, illetve a kedvezményezett a (4) bekezdés szerinti nyilatkozat kézhezvételét követően haladéktalanul kezdeményezi az EMIR-en keresztül a közbeszerzési dokumentumok NFÜ általi ellenőrzését. A támogatást igénylő, illetve a kedvezményezett az EMIR-ben nem rögzített közbeszerzési dokumentumokat haladéktalanul továbbítja az NFÜ részére.”

13. § (1) A Rendelet 40. § (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(1) Az NFÜ a közbeszerzési dokumentumok beérkezésétől számított 7 napon belül elvégzi a közbeszerzési dokumentumok közbeszerzési-jogi minőségellenőrzését, és az erről készített minőségellenőrzési jelentését a támogatást igénylő, illetve a kedvezményezett részére megküldi. Az NFÜ a határidőt – az indokok megjelölésével egyidejűleg – legfeljebb 7 nappal meghosszabbíthatja.”

(2) A Rendelet 40. § (4) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(4) A támogatást igénylő, illetve a kedvezményezett a közbeszerzési dokumentumokat a közbeszerzési minőségellenőrzési tanúsítvány figyelembevételével véglegesíti.”

14. § A Rendelet 40/A. §-a helyébe a következő rendelkezés lép:

40/A. § (1) A támogatást igénylő, illetve a kedvezményezett – figyelemmel a 37. § (3) bekezdésében foglaltakra is – a közbeszerzési eljárást abban az esetben indíthatja meg, ha az NFÜ a közbeszerzési dokumentumokat ellenőrizte, és erről a 40. § (3) bekezdése szerinti minőségellenőrzési tanúsítványt, továbbá a közreműködő szervezet a 39/B. § (4) bekezdése szerinti nyilatkozatot állított ki. A támogatást igénylő, illetve a kedvezményezett az eljárás megindításával egyidejűleg az eljárást megindító végleges dokumentumot a közreműködő szervezet, valamint az NFÜ részére megküldi. A közreműködő szervezet, illetve az NFÜ egyet nem értése esetén dönt a szabálytalansági eljárás lefolytatásáról, illetve Kbt. szerint jogorvoslati eljárás kezdeményezéséről.
(2) A támogatást igénylő, illetve a kedvezményezett írásban vagy elektronikus úton haladéktalanul tájékoztatja az NFÜ-t, valamint a közreműködő szervezetet az (1) bekezdés szerinti végleges dokumentumokban történt esetleges változásokról.”

15. § A Rendelet 42. § (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(1) Az NFÜ a bírálati összegezés megküldését megelőzően, több szakaszból álló eljárás esetén valamennyi eljárási szakasz vonatkozásában – a 41. § (3) bekezdés szerinti dokumentumok kézhezvételét követő 15 napon belül – közbeszerzési szabályossági tanúsítványt állít ki, amelyet megküld a támogatást igénylő, illetve a kedvezményezett, valamint a közreműködő szervezet részére.”

16. § A Rendelet 45. §-a helyébe a következő rendelkezés lép:

45. § (1) Ha a közbeszerzési eljárásban, valamint a szerződés-módosítás kapcsán utólagos ellenőrzés szükséges, azt az NFÜ folytatja le az ellenőrzés lefolytatásához szükséges valamennyi dokumentum kézhezvételét követő 30 napon belül.
(2) Az utólagos ellenőrzésről készült jelentés egyenértékű a minőségellenőrzési, illetve szabályossági tanúsítvánnyal, valamint a szerződés-módosításra vonatkozó írásbeli véleménnyel.”

17. § A Rendelet 46. § (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(2) Az NFÜ és a közreműködő szervezet számára meghatározott határidőbe nem számít bele a hiánypótlásra, illetve a tényállás tisztázásához szükséges adatok közlésére irányuló felhívástól az annak teljesítéséig terjedő idő, jogorvoslati, illetve szabálytalansági eljárás esetén az eljárás felfüggesztésének időtartama.”

18. § A Rendelet 56. §-a a következő (8) bekezdéssel egészül ki:

„(8) Az NFÜ a (2) bekezdés szerinti százalékos és összegszerű korláttól a kedvezményezett javára eltérhet.”

19. § (1) A Rendelet 57. § (1b) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(1b) Szállítói finanszírozás alkalmazása esetén a közszféra szervezet kedvezményezett a Kbt. hatálya alá tartozó közbeszerzési eljárás eredményeként kötött szerződésben köteles biztosítani a szállító részére a szerződés elszámolható összege 30%-ának megfelelő mértékű szállítói előleg igénylésének lehetőségét.”

(2) A Rendelet 57. §-a a következő (1d)–(1g) bekezdéssel egészül ki:

„(1d) A közbeszerzési eljárás eredményeként kötött szerződésben a közszféra szervezet kedvezményezett köteles kikötni a folyósítandó szállítói előleg összegének megfelelő mértékű, az NFÜ javára szóló, a Kbt. 126. § (6) bekezdése szerinti biztosíték-nyújtás kötelezettségét. A gazdasági társaság vagy nonprofit szervezet szállító – cégjegyzésre jogosult – vezető tisztségviselőjének vagy természetes személy többségi tulajdonosának kezességvállalása vagy garanciaszervezet által vállalt kezesség is elfogadható a szállítói előleg biztosítékaként.
(1e) Az (1b) bekezdés szerinti szállítói előleget (előlegbekérő dokumentumon keresztül) a szállító közvetlenül a közreműködő szervezettől igényelheti a kedvezményezett egyidejű értesítése mellett. A kedvezményezett az értesítéstől számított 5 napon belül jelezheti a szállítói előleggel kapcsolatos fenntartását. Ennek hiányában a szállítói előleg-igénylést a kedvezményezett részéről elfogadottnak kell tekinteni.
(1f) A kedvezményezett köteles a szállító által megküldött előleg-számlát annak beérkezését követő 5 napon belül záradékolni és a közreműködő szervezet részére megküldeni.
(1g) Az NFÜ meghatározza a szállítói előleggel történő elszámolás részletszabályait.”

20. § A Rendelet 59. § (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(2) Ha a kifizetési igénylés hiányos vagy hibás, a beérkezéstől számított 30 – szállítói finanszírozás esetén 15 – napon belül legfeljebb 15 napos határidő kitűzésével, az adott igénylésben szereplő valamennyi hiány, illetve hiba megjelölésével, hiánypótlásra és a hiba javítására kell felhívni a kedvezményezettet. Ha a hiány pótlására és a hiba javítására a kitűzött hiánypótlási határidőn belül nem kerül sor, ez a kifizetési igénylés érintett részének elutasítását eredményezi, ez esetben további hiánypótlásnak nincs helye.”
61/A. § (1) Ha a közszféra szervezet kedvezményezett által megvalósított projekt, kiemelt projekt, nagyprojekt összköltsége az eredeti elszámolható összköltség 15%-át meg nem haladó mértékben megemelkedik, a közszféra szervezet kedvezményezett kérheti a támogatási szerződés módosítását, részletesen bemutatva és számszerűsítve a költségnövekmény egyes okait.
(2) Ha a közszféra szervezet kedvezményezett által megvalósított kiemelt projekt vagy nagyprojekt összköltsége az eredeti elszámolható összköltség 15%-át meghaladó mértékben megemelkedik, a közszféra szervezet kedvezményezett kérheti a támogatási szerződés módosítását, részletesen bemutatva és számszerűsítve a költségnövekmény egyes okait.
(3) A közszféra szervezet kedvezményezett által biztosított saját forrás aránya a támogatás növelése esetén sem csökkenhet.
(4) Az NFÜ az (1) és (2) bekezdés szerinti kérelem beérkezését követően ellenőrzést rendel el.
(5) Az NFÜ az (1) és (2) bekezdés szerinti kérelmet elutasítja, ha a költségnövekmény finanszírozása az operatív program vonatkozó prioritása keretén belül nem biztosított.
(6) Az (1) bekezdés szerinti esetben a támogatás növeléséről az NFÜ, nagyprojekt esetében a Nemzeti Fejlesztési Kormánybizottság dönt.
(7) A (2) bekezdés szerinti esetben a támogatás növeléséről a Nemzeti Fejlesztési Kormánybizottság dönt.
(8) A 36. § (4) bekezdés c) pontja szerinti költségnövekményről az NFÜ dönt.
61/B. § (1) Közszféra szervezet kedvezményezettek jövedelemtermelő beruházásainak megvalósítását célzó pályázati felhívás esetében a támogatás mértékének a valós finanszírozási hiányhoz történő igazítása érdekében az NFÜ egy adott felhívás pénzügyileg le nem zárt pályázataira vonatkozóan lehetőséget adhat a támogatási arány egyszeri felülvizsgálatára.
(2) Ha az újraszámítás eredményeként magasabb elszámolható összköltség alakul ki az eredeti számításnál, az NFÜ dönthet a támogatási arány növeléséről.
(3) Ha az újraszámítás eredményeként alacsonyabb elszámolható összköltség alakul ki az eredeti számításnál, az NFÜ a különbözet támogatási intenzitással arányos részét a támogatásból levonja, illetve a kedvezményezettől visszaköveteli.”

22. § A Rendelet 63. §-a a következő (4) és (5) bekezdéssel egészül ki:

„(4) Ha a kedvezményezett a köztartozását az NFÜ által kitűzött határidőben nem szünteti meg, az adott kifizetési igénylés alapján jóváhagyott támogatási összeg visszavonásra kerül.
(5) Az Ávr. 7. melléklet 13. pontja szerinti adatszolgáltatási kötelezettséget az alapok tekintetében nem kell alkalmazni.”

23. § A Rendelet 92. § (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(2) A jogorvoslati kérelmet a szabálytalansági döntés közlésétől számított 10 napon belül az indokok megjelölésével írásban kell előterjeszteni a szabálytalansági eljárás során eljáró szervezetnél. A szabálytalansági döntésben meghatározott jogkövetkezmények érvényesítését a jogorvoslati eljárás lezárásáig, illetve megszüntetéséig fel kell függeszteni.”

24. § (1) A Rendelet 101. §-a a következő (2) bekezdéssel egészül ki:

„(2) A támogatási előleg visszakövetelése esetén a kedvezményezett az előleget a folyósítás napjától számított, a Ptk. 232. § (3) bekezdése szerinti kamattal növelt mértékben köteles visszafizetni.”

(2) A Rendelet 101. §-a a következő (6) bekezdéssel egészül ki:

„(6) Kincstári körbe tartozó költségvetési szervek esetén az (1), (2) és (5) bekezdés szerinti kamatfizetési kötelezettséget nem kell érvényesíteni.”

25. § A Rendelet a következő 115/A. §-sal egészül ki:

115/A. § (1) A MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. jogutóda a VÁTI Nonprofit Kft.-nek az Államreform Operatív Program, az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program, valamint a Regionális Operatív Programok keretében – a 2007–2013 programozási időszakban az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, az Európai Szociális Alapból és a Kohéziós Alapból származó támogatások felhasználásának rendjéről szóló 4/2011. (I. 28.) Korm. rendelet módosításáról szóló 176/2012. (VII. 26.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Módr.2) hatálybalépését megelőzően – létesített támogatási jogviszonyok tekintetében.
(2) A MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. az (1) bekezdés szerinti támogatási jogviszonyok tekintetében jogutódként jogosult
a) eljárni a jogtalanul igénybe vett vagy visszafizetésre meghatározott támogatási összegek beszedése érdekében,
b) kiadni a felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás visszavonására vonatkozó hozzájáruló nyilatkozatot,
c) perbe lépni az NFÜ pernyertessége elősegítése érdekében a folyamatban lévő peres eljárásokba.”

26. § A Rendelet a következő 116/A. §-sal egészül ki:

116/A. § (1) Ha a technikai segítségnyújtás projektjének összköltsége a kedvezményezett által nem befolyásolható körülmény vagy a projekt tartalmának bővülése miatt megemelkedik, a kedvezményezett kérheti a támogatási szerződés módosítását, részletesen bemutatva és számszerűsítve a költségnövekmény egyes okait.
(2) A kedvezményezett által biztosított saját forrás aránya a projekt támogatásának növelése esetén sem csökkenhet.
(3) Az NFÜ az (1) bekezdés szerinti kérelem beérkezését követően ellenőrzést rendel el.
(4) Az NFÜ az (1) bekezdés szerinti kérelmet elutasítja, ha a projekt költségnövekményének finanszírozása az operatív program vonatkozó prioritása keretén belül nem biztosított.”

27. § A Rendelet 122. §-a a következő (6) bekezdéssel egészül ki:

„(6) E rendeletnek a Módr.2-vel megállapított rendelkezéseit a Módr.2 hatálybalépése idején folyamatban lévő ügyekben is alkalmazni kell.”

28. § A Rendelet 3. melléklete a melléklet szerint módosul.

29. § A Rendelet

2. 5. § b) pontjában az „a Kormányt” szövegrész helyébe az „a Nemzeti Fejlesztési Kormánybizottságot” szöveg,

3. 7. § (2) bekezdés i) pontjában az „a Kormány” szövegrész helyébe az „a Nemzeti Fejlesztési Kormánybizottság” szöveg,

4. 14. § (3) bekezdésében az „állam-, szolgálati” szövegrész helyébe a „minősített adatot” szöveg,

5. 15. § (1) bekezdés w) pontjában az „a Kormány” szövegrész helyébe az „a Nemzeti Fejlesztési Kormánybizottság” szöveg,

6. 26. § (2) bekezdésében az „az ötmilliárd” szövegrész helyébe az „az egymilliárd” szöveg,

7. 28. § (5) bekezdésében a „kormányhatározat” szövegrész helyébe a „döntés” szöveg,

8. 30. § (6) bekezdésében a „hiánypótlásra” szövegrész helyébe „tisztázó kérdés feltételére” szöveg,

9. 39. § (2) bekezdésében az „5 napon” szövegrész helyébe a „3 napon” szöveg,

10. 41. § (1) bekezdésében a „15 nappal” szövegrész helyébe „10 nappal” szöveg,

11. 43. §-ában a „39/B. § (5) bekezdése” szövegrész helyébe a „39/B. § (4) bekezdése” szöveg,

12. 55. § (1) bekezdésében az „– az előleget, valamint a projektfelügyelő által jóváhagyott kifizetési igénylést kivéve –” szövegrész helyébe az „– a támogatási előleget, a szállítói előleget, valamint a projektfelügyelő által jóváhagyott kifizetési igénylést kivéve –” szöveg,

13. 66. § (2) bekezdésében a „legfeljebb 30” szövegrész helyébe a „legfeljebb 15” szöveg,

14. 80. § (6) bekezdésében a „100-(teljesített indikátor értéke/indikátor célértéke)*100” szövegrész helyébe a „75-(teljesített indikátor értéke/indikátor célértéke)*100” szöveg,

15. 115. § (5) bekezdésében az „a VÁTI Nonprofit Kft.” szövegrész helyébe az „a MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.” szöveg,

16. 118. § (3) bekezdésében a „döntés-előkészítő” szövegrész helyébe a „bíráló” szöveg

lép.

30. § Hatályát veszti a Rendelet

31. § Ez a rendelet a kihirdetését követő harmadik napon lép hatályba, és a hatálybalépését követő napon hatályát veszti.

1. melléklet a 176/2012. (VII. 26.) Korm. rendelethez

1. A Rendelet 3. mellékletében foglalt táblázat D:2 mezője helyébe a következő mező lép:

 

D

2.

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

2. A Rendelet 3. mellékletében foglalt táblázat D:3 mezője helyébe a következő mező lép:

 

D

3.

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

3. A Rendelet 3. mellékletében foglalt táblázat D:17 mezője helyébe a következő mező lép:

 

D

17.

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

4. A Rendelet 3. mellékletében foglalt táblázat D:21 mezője helyébe a következő mező lép:

 

D

21.

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

5. A Rendelet 3. mellékletében foglalt táblázat D:27 mezője helyébe a következő mező lép:

 

D

27.

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

6. A Rendelet 3. mellékletében foglalt táblázat D:32 mezője helyébe a következő mező lép:

 

D

32.

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

7. A Rendelet 3. mellékletében foglalt táblázat D:35 mezője helyébe a következő mező lép:

 

D

35.

Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. és MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

8. A Rendelet 3. mellékletében foglalt táblázat D:36 mezője helyébe a következő mező lép:

 

D

36.

Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. és MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

9. A Rendelet 3. mellékletében foglalt táblázat D:38 mezője helyébe a következő mező lép:

 

D

38.

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

10. A Rendelet 3. mellékletében foglalt táblázat D:43 mezője helyébe a következő mező lép:

 

D

43.

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

11. A Rendelet 3. mellékletében foglalt táblázat D:54 mezője helyébe a következő mező lép:

 

D

54.

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

12. A Rendelet 3. mellékletében foglalt táblázat D:55 mezője helyébe a következő mező lép:

 

D

55.

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

13. A Rendelet 3. mellékletében foglalt táblázat D:56 mezője helyébe a következő mező lép:

 

D

56.

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

1

A rendelet a 31. § alapján hatályát vesztette 2012. július 30. napjával.

  • Másolás a vágólapra
  • Nyomtatás
  • Hatályos
  • Már nem hatályos
  • Még nem hatályos
  • Módosulni fog
  • Időállapotok
  • Adott napon hatályos
  • Közlönyállapot
  • Indokolás
Jelmagyarázat Lap tetejére