• Tartalom

34/2012. (VIII. 3.) BM utasítás

34/2012. (VIII. 3.) BM utasítás

a fejezeti kezelésű előirányzatok felhasználásának rendjéről szóló 27/2012. (V. 30.) BM rendelet végrehajtásáról szóló 23/2012. (V. 31.) BM utasítás módosításáról1

2012.08.04.

Az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 28. § (1) és 109. § (5) bekezdésében foglaltaknak megfelelően, az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet 1. melléklet 11. pontjában meghatározott feladatkörömben eljárva – az egyes miniszterek, valamint a Miniszterelnökséget vezető államtitkár feladat- és hatásköréről szóló 212/2010. (VII. 1.) Korm. rendelet 73. § b) pontjában meghatározott feladatkörében eljáró nemzetgazdasági miniszterrel egyetértésben – a következő utasítást adom ki:

1. § A fejezeti kezelésű előirányzatok felhasználásának rendjéről szóló 27/2012. (V. 30.) BM rendelet végrehajtásáról szóló 23/2012. (V. 31.) BM utasítás (a továbbiakban: BMU.) 1. melléklete ezen utasítás 1. melléklete szerint módosul.

2. § A BMU. 2. melléklete ezen utasítás 2. melléklete szerint módosul.

3. § Ez az utasítás a közzétételét követő napon lép hatályba, és a hatálybalépést követő napon hatályát veszti.

1. melléklet a 34/2012. (VIII. 3.) BM utasításhoz

A BMU. 1. melléklet „ÁHT 302980 Társadalmi szervezetek, alapítványok támogatása” alcímet követő szöveg helyébe az alábbi szöveg lép:
„A fejezeti kezelésű előirányzatok felhasználásának rendjéről szóló BM rendelet 28. §-ában szabályozott előirányzat tekintetében:
Kötelezettségvállaló: a fejezeti kezelésű előirányzatok felhasználásának rendjéről szóló BM rendelet 28. § (1) és (8) bekezdése esetén: Személyügyi Főosztály főosztályvezetője vagy az általa írásban felhatalmazott vezető személy, a fejezeti kezelésű előirányzatok felhasználásának rendjéről szóló BM rendelet 28. § (2) és (9) bekezdése esetén a szabályozási és koordinációs helyettes államtitkár vagy az általa írásban felhatalmazott vezető személy, a 28. § (3)–(5) bekezdése, és a (7) bekezdése esetén a gazdasági és informatikai helyettes államtitkár vagy az általa írásban felhatalmazott vezető személy, a 28. § (6) bekezdése esetén az önkormányzati államtitkár vagy az általa írásban felhatalmazott vezető személy.
Teljesítést igazoló: a fejezeti kezelésű előirányzatok felhasználásának rendjéről szóló BM rendelet 28. § (1) és (8) bekezdése esetén: a Személyügyi Főosztály főosztályvezetője vagy az általa írásban felhatalmazott vezető személy, a fejezeti kezelésű előirányzatok felhasználásának rendjéről szóló BM rendelet 28. § (2) és (9) bekezdése esetén: a szabályozási és koordinációs helyettes államtitkár vagy az általa írásban felhatalmazott vezető személy, a fejezeti kezelésű előirányzatok felhasználásának rendjéről szóló BM rendelet 28. § (7) bekezdése esetén: a gazdasági és informatikai helyettes államtitkár vagy az általa írásban felhatalmazott vezető személy, a fejezeti kezelésű előirányzatok felhasználásának rendjéről szóló BM rendelet 28. § (6) bekezdése esetén: az önkormányzati államtitkár vagy az általa írásban felhatalmazott vezető személy, a fejezeti kezelésű előirányzatok felhasználásának rendjéről szóló BM rendelet 28. § (3)–(5) bekezdése esetén: a BM OKF főigazgatójának szakmai előkészítése alapján a gazdasági és informatikai helyettes államtitkár, a PEF főosztályvezetője, főosztályvezető-helyettese vagy az a vezető személy, akit a gazdasági és informatikai helyettes államtitkár kijelöl.”

2. melléklet a 34/2012. (VIII. 3.) BM utasításhoz

A BMU. 2. melléklet „ÁHT 242701 Területrendezési feladatok” alcímet követő szöveg helyébe az alábbi szöveg lép:
„Az előirányzat terhére új kötelezettség nem vállalható. Az előirányzat eredeti célja szerint a területfejlesztésről és a területrendezésről szóló 1996. évi XXI. törvény alapján meghatározott és az egyes miniszterek, valamint a Miniszterelnökséget vezető államtitkár feladat- és hatásköréről szóló 212/2010. (VII. 1.) Korm. rendeletben megnevezett területrendezési szakterületi feladatok finanszírozására szolgál.
Kötelezettségvállaló: a területrendezési és építésügyi helyettes államtitkár vagy az általa írásban felhatalmazott vezető személy.
Teljesítést igazoló: a területrendezési és építésügyi helyettes államtitkár vagy az általa írásban felhatalmazott vezető személy.”
1

Az utasítás a 3. § alapján hatályát vesztette 2012. augusztus 5. napjával.

  • Másolás a vágólapra
  • Nyomtatás
  • Hatályos
  • Már nem hatályos
  • Még nem hatályos
  • Módosulni fog
  • Időállapotok
  • Adott napon hatályos
  • Közlönyállapot
  • Indokolás
Jelmagyarázat Lap tetejére