• Tartalom

1771/2013. (X. 25.) Korm. határozat

1771/2013. (X. 25.) Korm. határozat

a TÁMOP-2.3.4.B-13/1-2013-0001 azonosító számú („Dolgozva tanulj!” című) kiemelt projekt akciótervi nevesítéséről és támogatásának jóváhagyásáról1

2013.10.25.

A Kormány

1. jóváhagyja az 1. melléklet szerint a TÁMOP-2.3.4.B-13/1-2013-0001 azonosító számú, „Dolgozva tanulj!” című, egymilliárd forintot meghaladó támogatási igényű projektjavaslatot,

2. elfogadja az 1. melléklet szerint az 1. pontban meghatározott projektjavaslat kiemelt projektként történő nevesítését,

3. hozzájárul, hogy az 1. pontban meghatározott projekt támogatási szerződését a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága megkösse.

Felelős: Miniszterelnökséget vezető államtitkár

Határidő: azonnal

1. melléklet az 1771/2013. (X. 25.) Korm. határozathoz

 

A

B

C

D

E

F

1.

Projekt azonosító száma

Projekt megnevezése

Támogatást igénylő neve

Akciótervi nevesítés elszámolható közkiadás összege
(Ft)

Projekt rövid bemutatása

Támogathatóság feltételei

2.

TÁMOP-2.3.4.B-13/1-
2013-0001

Dolgozva tanulj!

Magyar Kereskedelmi
és Iparkamara

1 191 169 501

A projekt célja szakképzésben a gyakorlati képzés oktatói feltételeinek biztosítása, és ezáltal a gyakorlati képzés színvonalának emelése, a végzett tanulók elhelyezkedésének elősegítése.
A szükséges feltételek kialakítására a szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény felhatalmazása alapján a kereskedelmi és ipari szakterületeken mesterképzést és vizsgáztatást szervező köztestület vezetésével kerül sor.
A kiemelt projekt három fő tevékenységre oszlik:
A) alprojekt: Külső képzőhelyeken szakoktatói feladatokat végző szakemberek módszertani felkészítése tekintettel a kapcsolódó jogszabályi változásokra is.
B) alprojekt: Külső képzőhelyeken szakoktatói feladatokat végző szakemberek számára a mestervizsga megszerzésének támogatása.
C) alprojekt: A gyakornoki programhoz kapcsolódó segítségnyújtás a résztvevő gyakornokokat fogadóknak, illetve a gyakornoki programba lépést ösztönző központi szolgáltatások.

1. Költség áthelyezés: a költségvetés „Főpályázó szöveges indoklás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 522. sorában szereplő „Bérleti díj” összegét
(3 147 000 Ft-ot) át kell helyezni a „Projektmenedzsment költségek” oszlop 522. sorára.
2. A Kiemelt projekt adatlap 3.18. pontját ki kell egészíteni a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdálkodási adataival.
3. A költségvetés „Főpályázó szöveges indokolás” munkalapján a „Projekt előkészítés költségei oszlop” 52. és 56. költségvetési sorok szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal.
4. A költségvetés „Főpályázó szöveges indokolás” munkalapján a „Projekt menedzsment költségei oszlop” 14. költségvetési sor szöveges indokolását és kiegészítő tábláját is javítani kell a 3. számú tisztázó kérdésre adott válasznak megfelelően.
5. A költségvetés „Főpályázó szöveges indokolás” munkalapján a „Projekt menedzsment költségei oszlop” 52. költségvetési sorok szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal.
6. A költségvetésben „Partnerek mindegyike (P1…P23) szöveges indokolás” munkalapján a „Projekt menedzsment költségei oszlop” 54. költségvetési sor szöveges indokolásában módosítani kell a menedzser asszisztens foglalkoztatásának időtartamát heti nyolc óráról heti húsz órára, összhangban a projekt adatlappal és az 5. számú tisztázó kérdésre adott válasznak megfelelően.
7. A 6. számú tisztázó kérdésre adott válasz alapján a költségvetés „Főpályázó szöveges indokolás” munkalapján a „Projekt szakmai megvalósításával összefüggő költségek” oszlop 54. költségvetési sora szöveges indokolásában a három fő szakmai referens foglalkoztatásának időtartamát heti húsz órával kell szerepeltetni, munkavégzésükért járó ellenszolgáltatást megbízási díjként kell feltüntetni. Ezzel egyidejűleg a három fő szakmai referens megbízási díját és annak járulékait helyezze át a „Projekt szakmai megvalósításával összefüggő költségek” oszlop 54. és 56. soráról a „Projekt megvalósításához igénybevett szolgáltatások” oszlop 54. és 56. soraira.
8. A költségvetés „Partnerek mindegyike (P1…P23) szöveges indokolás” munkalapján a „Projekt szakmai megvalósításával összefüggő költségek” oszlop 54. költségvetési sor szöveges indokolásában a foglalkoztatni kívánt projektszemélyzet megnevezését és feladatkörét a 8. számú tisztázó kérdésre adott válaszban szerint korrigálni kell.
9. A költségvetés „Partnerek mindegyike (P1…P23) szöveges indokolás” munkalapján a „Projekt szakmai megvalósításával összefüggő költségek” oszlop 526. költségvetési sor szöveges indokolását módosítani kell a 8. számú tisztázó kérdésre adott válaszban foglaltak szerint.
10. A költségvetés „Partner 5 szöveges indokolás” munkalapján a „Projekt szakmai megvalósításával összefüggő költségek” oszlop 52. költségvetési sor szöveges indokolásából törölni kell a kiegészítő táblázatban nem szereplő sort.

 

 

 

 

 

 

11. A költségvetés „Partner 7 szöveges indokolás” munkalapján a „Projekt szakmai megvalósításával összefüggő költségek” oszlop 56. költségvetési sor szöveges indokolásából törölni kell a kiegészítő táblázatban nem szereplő sort.
12. A költségvetés „Partner 8 szöveges indokolás” munkalapján a „Projekt szakmai megvalósításával összefüggő költségek” oszlop 56. költségvetési sor szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibát).
13. A költségvetés „Partner 12 szöveges indokolás” munkalapján a „Projekt szakmai megvalósításával összefüggő költségek” oszlop 56. költségvetési sor szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibát).
14. A költségvetés „Partner 14 szöveges indokolás” munkalapján a „Projekt szakmai megvalósításával összefüggő költségek” oszlop 56. költségvetési sor szöveges indokolásából törölni kell a kiegészítő táblázatban nem szereplő sort.
15. A költségvetés „Partner 22 szöveges indokolás” munkalapján a „Projekt szakmai megvalósításával összefüggő költségek” oszlop 56. költségvetési sor szöveges indokolásában pótolni kell a hiányzó részletezést, indokolást.
16. A költségvetés „Partnerek mindegyike (P1…P23) szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 52. költségvetési sor szöveges indokolásában és a kiegészítő táblázatban a mesterképzés terem, tanműhely és előadói díját módosítani kell a 15. számú tisztázó kérdésre adott válaszban megadott értékekre.
17. A költségvetés „Partnerek mindegyike (P1…P23) szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 51. költségvetési sor szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibát).
18. A költségvetés „Partner 1 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 51. költségvetési sor szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibát).
19. A költségvetés „Partner 2 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások oszlop” 51. és 52. költségvetési sorok szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibákat).
20. A költségvetés „Partner 3 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 51. és 52. költségvetési sorok szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibákat).
21. A költségvetés „Partner 4 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 51. költségvetési sor szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibát).
22. A költségvetés „Partner 5 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 51. költségvetési sor szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibát). 23. A költségvetés „Partner 6 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 51. és 52. költségvetési sorok szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibákat).

 

 

 

 

 

 

24. A költségvetés „Partner 7 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 51. és 52. költségvetési sorok szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibákat).
25. A költségvetés „Partner 9 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 51. és 52. költségvetési sorok szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibákat).
26. A költségvetés „Partner 11 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 51. és 52. költségvetési sorok szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibákat).
27. A költségvetés „Partner 12 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 52. költségvetési sor szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibát).
28. A költségvetés „Partner 14 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 51. és 52. költségvetési sorok szöveges indokolását hozza összhangba a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibákat).
29. A költségvetés „Partner 15 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 51. és 52. költségvetési sorok szöveges indoklását hozza összhangba a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibákat).
30. A költségvetés „Partner 16 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások oszlop” 51. és 52. költségvetési sorok szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibákat).
31. A költségvetés „Partner 17 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások oszlop” 51. és 52. költségvetési sorok szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibákat).
32. A költségvetés „Partner 18 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 51. költségvetési sor szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibát).
33. A költségvetés „Partner 19 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 51. költségvetési sor szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibát).
34. A költségvetés „Partner 20 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 51. költségvetési sor szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibát).
35. A költségvetés „Partner 21 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 51. és 52. költségvetési sorok szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibákat).
36. A költségvetés „Partner 22 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások” oszlop 51. és 52. költségvetési sorok szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibákat).
37. A költségvetés „Partner 23 szöveges indokolás” munkalapján a „Célcsoport számára biztosított támogatások oszlop” 51. költségvetési sor szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibát).

 

 

 

 

 

 

38. A költségvetés „Főpályázó szöveges indokolás” munkalapján a „Projekt megvalósításhoz igénybevett szolgáltatások költségek” oszlop 52. költségvetési sor szöveges indokolásában az Internet alapú Szakképzési Integrált Információs Rendszer (ISZIIR) rendszer fejlesztésnek szakértői óradíját javítani kell 20 000 Ft-ról 10 000 Ft-ra, a ráfordított órák számát pedig 110 óráról 220 órára, a 37. számú tisztázó kérdésre adott válasz alapján.
39. A költségvetés „Partnerek mindegyike (P1…P23) szöveges indokolás” munkalapján az „Egyéb, a projekt végrehajtásával összefüggő (általános) költség” oszlop 51. költségvetési sor szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibát).
40. A költségvetés „Partnerek mindegyike (P1…P23) szöveges indokolás” munkalapján az „Egyéb, a projekt végrehajtásával összefüggő (általános) költség” oszlop 52. költségvetési sor szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibát).
41. A költségvetés „Partnerek mindegyike (P1…P23) szöveges indokolás” munkalapján az „Egyéb, a projekt végrehajtásával összefüggő (általános) költség” oszlop 53. költségvetési sor szöveges indokolását összhangba kell hozni a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibát).
42. A költségvetés „Partner 2 szöveges indokolás” munkalapján az „Egyéb, a projekt végrehajtásával összefüggő (általános) költség” oszlop 527. költségvetési sor szöveges indokolását hozza összhangba a hozzá tartozó kiegészítő táblázatban foglaltakkal (javítani kell a számszaki hibát).

1

A határozatot az 1829/2018. (XII. 27.) Korm. határozat 2. pont 2.208. alpontja visszavonta 2018. december 28. napjával.

  • Másolás a vágólapra
  • Nyomtatás
  • Hatályos
  • Már nem hatályos
  • Még nem hatályos
  • Módosulni fog
  • Időállapotok
  • Adott napon hatályos
  • Közlönyállapot
  • Indokolás
Jelmagyarázat Lap tetejére