• Tartalom

2004/2013. (XII. 29.) Korm. határozat

2004/2013. (XII. 29.) Korm. határozat

a KÖZOP-2.5.0-09-11-2013-0013 azonosító számú („Biatorbágy–Tata vonalszakasz kiviteli terveinek és Támogatási Kérelmének készítése, valamint előkészítő területszerzése” című) projektjavaslat támogatásának jóváhagyásáról1

2013.12.29.

A Kormány

1. jóváhagyja az 1. melléklet szerint a KÖZOP-2.5.0-09-11-2013-0013 azonosító számú, „Biatorbágy–Tata vonalszakasz kiviteli terveinek és Támogatási Kérelmének készítése, valamint előkészítő területszerzése” című, egymilliárd forintot meghaladó támogatási igényű projektjavaslatot,

2. hozzájárul az 1. pontban meghatározott projekt támogatási szerződésének a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Közlekedési Operatív Programok Irányító Hatósága általi megkötéséhez.

Felelős: Miniszterelnökséget vezető államtitkár

Határidő: a projekttel összefüggő, folyamatban lévő feltételes közbeszerzési eljárás eredményeként a nyertes ajánlattevővel történő szerződéskötést követően azonnal

1. melléklet a 2004/2013. (XII. 29.) Korm. határozathoz

A

B

C

D

E

F

G

1.

Projekt azonosító száma

Projekt megnevezése

Támogatást igénylő neve

Projekt támogatási összege (bruttó Ft)

Projekt támogatási intenzitása (%)

Projekt rövid bemutatása

Támogathatóság feltételei

2.

KÖZOP-2.5.0-09-11-2013-0013

Biatorbágy–Tata vonalszakasz kiviteli terveinek és Támogatási Kérelmének készítése, valamint előkészítő területszerzése

Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zártkörűen Működő
Részvény-
társaság

2 028 758 000

100

A projekt a részletes kiviteli tervek elkészítését, valamint a kivitelezéshez szükséges forrás megszerzését célzó támogatási kérelem összeállítását és a megfelelő szervezetekkel történő jóváhagyatását, illetve a kivitelezési munkák közbeszerzési eljárásához szükséges ajánlatkérési dokumentációk elkészítését, továbbá a beruházással érintett magánterületek megvásárlását foglalja magában.

A projekt zárása a támogatási kérelem mellékleteként elkészülő megvalósíthatósági tanulmány közreműködő szervezet általi véleményezését és jóváhagyását követően történhet meg.
A kedvezményezettnek gondoskodnia kell a közreműködő szervezet észrevételeinek érdemi megválaszolásáról és a tanulmányban szükséges módosítások, kiegészítések elvégzéséről, illetve gondoskodnia kell arról, hogy az elkészülő kiviteli tervek a megvalósíthatósági tanulmánnyal összhangban legyenek.
Projektgazda folytasson egyeztetést minden olyan önkormányzattal, amelynek a területét érinti a projekt keretében megújuló vonalszakasz valamely állomása, illetve megállóhelye (Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Szárliget, Tatabánya, Vértesszőlős, Tata), hogy a területükön található állomásokat, illetve megállóhelyeket érintő fejlesztés (állomási előtér, parkolók, intermodális csomópontok, buszforduló stb.) előkészítését vagy megvalósítását tervezik-e. Projektgazda kössön együttműködési megállapodást azokkal az önkormányzatokkal, amelyek esetében vannak ilyen fejlesztések.

1

A határozatot az 1171/2023. (IV. 28.) Korm. határozat 2. pont 2.202. pontja visszavonta 2023. április 29. napjával.

  • Másolás a vágólapra
  • Nyomtatás
  • Hatályos
  • Már nem hatályos
  • Még nem hatályos
  • Módosulni fog
  • Időállapotok
  • Adott napon hatályos
  • Közlönyállapot
  • Indokolás
Jelmagyarázat Lap tetejére