• Tartalom

1349/2014. (VI. 24.) Korm. határozat

1349/2014. (VI. 24.) Korm. határozat

az NYDOP-2.1.1/B-14-k-2014-0001 azonosító számú („Gyógyfürdőfejlesztés és szálláshelybővítés Lentiben” című) projekt akciótervi nevesítéséről és támogatásának jóváhagyásáról1

2014.06.24.

A Kormány

1. jóváhagyja az 1. melléklet szerint az NYDOP-2.1.1/B-14-k-2014-0001 azonosító számú, „Gyógyfürdőfejlesztés és szálláshelybővítés Lentiben” című, egymilliárd forintot meghaladó támogatási igényű projektjavaslatot,

2. elfogadja az 1. melléklet szerint az 1. pontban meghatározott projektjavaslat kiemelt projektként történő nevesítését,

3. hozzájárul az 1. pont szerinti projekt támogatási szerződésének megkötéséhez.

Felelős: nemzetgazdasági miniszter

Határidő: a támogatási szerződés megkötésének feltételéül meghatározott támogathatósági feltételek teljesítését követő harminc napon belül

1. melléklet az 1349/2014. (VI. 24.) Korm. határozathoz

 

A

B

C

D

E

F

G

1.

Projekt azonosító száma

Projekt megnevezése

Támogatást igénylő neve

Akciótervi nevesítés támogatási összege
(Ft)

Akciótervi nevesítés elszámolható közkiadás összege
(Ft)

Projekt rövid bemutatása

Támogathatósági feltételek

2.

NYDOP-2.1.1/
B-14-k-2014-0001

Gyógyfürdő-
fejlesztés és szálláshely-
bővítés Lentiben

Lenti Város Önkormányzata

1 017 300 000

3 300 000 000

A projekt keretében épülhet meg egy, a Hotelstars Union rendszer szerint négycsillagos minősítésű, 94 szobás, 188 férőhelyes wellness szálloda. A rendezvény- és konferenciaturizmus meghonosításának céljából a szállodában egy szekcionálható rendezvény- és konferenciahelyszín is kialakításra kerül, valamint a gyógyfürdő területén egy új, fedett élményrészleg létesül élménymedencékkel és csúszdákkal.
A projekt keretében kerülnek beszerzésre a szálloda működéséhez szükséges berendezési tárgyak és technikai eszközök is.

1. A támogatási szerződés megkötéséig teljesítendő feltételek:
a) Szükséges az „Üzleti marketing” tevékenységre tervezett költségeket a „regionális beruházási támogatás” jogcímről a „de minimis” jogcímre átsorolni, figyelemmel a vonatkozó kiemelt projekt felhívás C1.3 pontjában foglaltakra, továbbá szükséges javítani az átsorolásból eredő eltéréseket a projektjavaslat kapcsolódó mellékleteiben.
b) A támogatást igénylőnek nyilatkozatban szükséges vállalnia, hogy a Pályázati Felhívás C6.3. a) pontjának megfelelően a projekt fizikai befejezését közvetlenül követő három évben a foglalkoztatottak létszámának éves átlaga nem csökken a bázislétszámnak a megteremteni vállalt új munkahelyekkel megnövelt értéke alá.
c) Szükséges a projekt léptékéhez illeszkedő, megfelelő szakmai összetételű és létszámú, referenciákkal rendelkező, a projekt sikeres megvalósítását biztosító menedzsment bemutatása és alkalmazása.
2. Az első kifizetési kérelem benyújtásáig teljesítendő feltételek:
a) Szükséges a helyi gasztronómiai vállalkozásokkal való együttműködés kialakításának dokumentált bemutatása.
b) Szükséges a marketing- és kommunikációs terv kiegészítése annak bemutatásával, hogy milyen tevékenységekkel kívánja a támogatást igénylő javítani a célcsoportok elérését, különös tekintettel a külföldi, határmenti turisták (elsősorban az osztrák, horvát és szlovén vendégek), továbbá a kijelölés alatt álló EuroVelo 13 kerékpárút révén érkező kerékpáros célcsoport megjelentetésére.
3. A támogatott tevékenységhez kapcsolódó kifizetési kérelem benyújtásáig teljesítendő feltétel: szükséges az üzleti marketing tervben a fürdő egyedülálló vonzerejére (Szent György Energiapark) alapuló marketingstratégia kidolgozása, a kínálat specifikálása; ezen felül pedig szükséges az elérhető célcsoportokra orientáltan részletesen kidolgozni a kínálathoz kapcsolódó szolgáltatási-, marketing- és kommunikációs elemeket.

1

A határozatot az 1829/2018. (XII. 27.) Korm. határozat 2. pont 2.279. alpontja visszavonta 2018. december 28. napjával.

  • Másolás a vágólapra
  • Nyomtatás
  • Hatályos
  • Már nem hatályos
  • Még nem hatályos
  • Módosulni fog
  • Időállapotok
  • Adott napon hatályos
  • Közlönyállapot
  • Indokolás
Jelmagyarázat Lap tetejére