• Tartalom

4/2017. (IV. 28.) HM rendelet

4/2017. (IV. 28.) HM rendelet

a kondicionáló-kiképzési, valamint a katonai kiképzési és oktatási célú rendezvényekről, továbbá a regeneráló pihenés és a rekreáció rendjéről szóló 13/2013. (VIII. 21.) HM rendelet módosításáról1

2017.06.16.

A honvédek jogállásáról szóló 2012. évi CCV. törvény 238. § (2) bekezdés 27. pontjában, a honvédelemről és a Magyar Honvédségről, valamint a különleges jogrendben bevezethető intézkedésekről szóló 2011. évi CXIII. törvény 81. § (2) bekezdés f) pontjában és a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 85. § (5) bekezdés q) pontjában kapott felhatalmazás alapján, a Kormány tagjainak feladat- és hatásköréről szóló 152/2014. (VI. 6.) Korm. rendelet 77. §-ában meghatározott feladatkörömben eljárva a következőket rendelem el:

1. § (1)2

(2) A Rendelet 1. § (1) bekezdése a következő 5a. ponttal egészül ki:

(E rendelet alkalmazásában)

„5a. igénylő: az a személy, aki a szolgáltatást nyújtó szervezet által nyújtott szolgáltatásokat igénybe veszi vagy azt igénybe venni szándékozik,”

(3)3

2–3. §4

4. § A Rendelet 6. §-a a következő (3a) bekezdéssel egészül ki:

„(3a) A honvédelem érdekében tevékenykedő, a (3) bekezdés hatálya alá nem tartozó civil szervezetek jelenlegi és volt tagjai, tisztségviselői részére az MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezete és az MH regenerálódást és kiképzést végző szervezete szolgáltatásainak igénybevételét a miniszter engedélyezi. A szolgáltatások az 1. melléklet 1., 1b., 1d., 2., 3. és 3a. pontjában meghatározott kedvezményes térítési díj megfizetésével vehetők igénybe.”

5. § A Rendelet 8. § (5) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(5) A regeneráló pihenésen az igényjogosulttal együtt az 1. melléklet 1., 1b., 1d., 2., 3. és 3a. pontja szerinti térítési díj ellenében családtagjai, valamint 16. életévük betöltéséig unokái is részt vehetnek.”

6. §5

7. § A Rendelet 12. § (1) bekezdése a következő m) ponttal egészül ki:

(Az 1. melléklet 1. pontja szerinti térítési díj ellenében rekreációs szolgáltatás igénybe vételére jogosult)

m) a Honvéd Vezérkar főnöke különös méltánylást érdemlő egyedi esetben – így különösen családi és vagyoni körülményeire tekintettel – alkalmanként, határozott időre megadott engedélyével az a legalább 20 évig honvédelmi szervezetnél vagy a miniszter tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó gazdasági társaságnál foglalkoztatott személy, akinek a jogviszonya szervezeti átalakítás következtében szűnt meg.”

8. § (1) A Rendelet 13. § (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(1) A 3. § (2) és (3) bekezdését a rekreációs szolgáltatás térítési díjára is alkalmazni kell azzal, hogy az 1. melléklet 1. pontja szerinti térítési díj esetén félpanziós ellátást tartalmaz. Az MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezete az általa üzemeltetett Honvéd Kempingben étkezést nem biztosít.”

(2) A Rendelet 13. § (3) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(3) A térítési díjat banki átutalással vagy postai készpénz-átutalási megbízással a turnus első napját megelőző napig kell megfizetni az MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezete részére. Ha a térítési díj megfizetését az igénylő elmulasztja, a térítési díjat legkésőbb a turnus utolsó napján, a távozást megelőzően készpénzben vagy készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel fizeti meg.”

9. § (1) A Rendelet 14. § (2) bekezdés a) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

a) g)–m) pontja szerinti igényjogosult elő- és főszezoni rekreáció igénybevétele iránti kérelmét a tárgyévet megelőző év november 1-jéig, az utószezonra vonatkozó kérelmét tárgyév március 20-ig, a lakóhelye szerint illetékes katonai igazgatási szervhez,”

(a miniszteri utasítás szerinti nyomtatványon nyújthatja be.)

(2) A Rendelet 14. §-a a következő (7) bekezdéssel egészül ki:

„(7) Az igénylő a Honvéd Kempingben lakókocsit, lakóautót az MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezetével kötött határozott időtartamú bérleti szerződés alapján tárolhat.”

10. § A Rendelet 15. § (2) és (3) bekezdése helyébe a következő rendelkezések lépnek:

„(2) A gyermek rekreáció az MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezetében, valamint az MH regenerálódást és kiképzést végző szervezeténél a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény szerinti pedagógus felügyeletével főszezonban vehető igénybe, időtartama az igényjogosult kérelme alapján évente legfeljebb 13 vendégéjszaka.
(3) A gyermek rekreációra a 13. § (3) bekezdését, valamint a 14. § (1) és (4) bekezdését is alkalmazni kell.”

11. § A Rendelet 16. §-a a következő (7) bekezdéssel egészül ki:

„(7) Az MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezetében a szabad kapacitás terhére a 12. § (1) és (2) bekezdése szerinti igényjogosult, ha az éves kedvezményes keret szerinti időtartamot meghaladó mértéken túl nyújt be igényt, továbbá az igényjogosulti körbe nem tartozó személy az igényjogosulttal együtt, valamint önállóan is igénybe veheti a hétközi és hétvégi pihenést az 1. melléklet 1a. pontja szerinti térítési díj ellenében.”

12. § (1) A Rendelet 18. § (3) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(3) Az MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezete és az MH regenerálódást és kiképzést végző szervezete a területén történő parkolásért térítési díjat nem számít fel az (1) bekezdésben szereplő személyek részére.”

(2) A Rendelet 18. §-a a következő (4)–(6) bekezdéssel egészül ki:

„(4) Az (1) bekezdésben nem szereplő személyek a (2) bekezdés szerint az MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezetében a 1. melléklet 1d. pontja szerinti térítési és parkolási díj ellenében jogosultak napi pihenésre és intézménylátogatásra.
(5) Az 1. melléklet 1d. pontja alkalmazásában az igényjogosult nem igényjogosult hozzátartozója a családtagnak nem minősülő hozzátartozó. E bekezdés alkalmazásában hozzátartozó az igényjogosult egyenes ágbeli rokona, örökbefogadott, mostoha- és nevelt gyermeke, örökbefogadó, mostoha- és nevelőszülője, és a testvére.
(6) Külön megállapodás alapján megrendelt rendezvény keretében érkező nem igényjogosult igénylőt a napi belépésre vonatkozó díjak nem terhelik.”

13. § (1) A Rendelet 20. § (1) és (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezések lépnek:

„(1) Az igényjogosult az 1. melléklet 1–4. pontja és a 2. melléklet szerinti térítési díj ellenében legfeljebb az éves kedvezményes keret szerinti időtartamban vehet igénybe rekreációs, regeneráló és üdültetési szolgáltatást.
(2) Az éves kedvezményes keretbe nem számítanak bele a 4–7. § és a 19. § (2) bekezdése szerinti szolgáltatások, a Bánkon működő MH regenerálódást és kiképzést végző szervezetében nyújtott szolgáltatások és a Honvéd Kemping igénybevétele. Az igényjogosult a Honvéd Kemping és a Bánkon működő MH regenerálódást és kiképzést végző szervezete szolgáltatásait az éves kedvezményes keret szerinti időtartamon túl is az éves kedvezményes keretben meghatározott díjjal veheti igénybe.”

(2)6

(3) A Rendelet 20. § (4) és (5) bekezdése helyébe a következő rendelkezések lépnek:

„(4) Az 1. melléklet 1–4. pontjában és a 2. mellékletben szereplő térítési díjak az általános forgalmi adót és az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.
(5) A Mátraházán és a Bujákon működő MH regenerálódást és kiképzést végző szervezete szolgáltatásait az éves kedvezményes keret szerinti időtartamot meghaladó mértéken túl igénybe vevő személy az 1. melléklet 2. pontja szerinti hétközi és hétvégi pihenés térítési díj 150%-a ellenében veheti igénybe. Az MH Badacsonylábdihegyen, Csopakon és Mályiban működő MH regenerálódást és kiképzést végző szervezete szolgáltatásait az éves kedvezményes keret szerinti időtartamot meghaladó mértéken túl igénybe vevő személy az 1. melléklet 3. pontja szerinti hétközi és hétvégi pihenés térítési díj 140%-a ellenében veheti igénybe. A Bánkon működő MH regenerálódást és kiképzést végző szervezeténél az igényjogosulti körbe nem tartozó személy a szolgáltatásokat az 1. melléklet 3a. pontja szerinti térítési díj 140%-a ellenében veheti igénybe.”

(4)7

(5) A Rendelet 20. §-a a következő (6a) bekezdéssel egészül ki:

„(6a) Ha az igénylő egyedül vesz igénybe többágyas szobát, a térítési díj az 1. melléklet 1., 1a., 2. és 3. pontja szerinti térítési díj 140%-a.”

(6)8

14. § A Rendelet 20/A. §-a helyébe a következő rendelkezés lép:

20/A. § Az MH központi személyügyi szerv vezetője az 1. melléklet szerinti belföldi egyéni és családos igényjogosulti térítési díj összegét legfeljebb 20%-os mértékben csökkentheti, ha az igénybevett szolgáltatás ideje alatt az MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezeténél vagy az MH regenerálódást és kiképzést végző szervezeténél olyan zajártalommal járó tevékenységek – különösen építési, felújítási munkálatok – folynak, amelyek korlátozzák a szolgáltatások zavartalan igénybevételét.”

15. § A Rendelet 21. §-a helyébe a következő rendelkezés lép:

21. § (1) A szolgáltatást nyújtó szervezet a befizetett térítési díjat – az a) pont szerinti lemondó nyilatkozat, illetve a b) és c) pont szerinti igazolás kézhezvételét követő 20 napon belül – teljes összegben visszatéríti, ha
a) az igénylő az általa befizetett szolgáltatást annak igénybevétele előtt a szolgáltatást nyújtó szervezetnél legkésőbb 15 nappal lemondja,
b) a munkáltatói jogkört gyakorló, az állományilletékes parancsnok igazolja, hogy az igénylő szolgálati feladata miatt nem került sor a befizetett szolgáltatás igénybevételére, vagy
c) az orvos igazolja, hogy az igénylő megbetegedése vagy családtagjának betegsége, halála miatt nem került sor a befizetett szolgáltatás igénybevételére.
(2) Az (1) bekezdéstől eltérő esetekben a szolgáltatást nyújtó szervezet a befizetett térítési díjat 20%-kal csökkentett összegben fizeti vissza.
(3) Ha az igénylő korábban térítési díjat nem fizetett, a szolgáltatást nem veszi igénybe, és azt az (1) bekezdés a) pontja szerint nem mondja vissza, vagy az (1) bekezdés b) és c) pontja szerint nem igazolja, a szolgáltatást nyújtó szervezet felhívásától számított 20 napon belül köteles az 1. melléklet 1–4. pontja és a 2. melléklet szerinti térítési díj 20%-át megfizetni a szolgáltatást nyújtó szervezet számlájára.
(4) Ha az igénylő a szolgáltatás igénybevételének tervezett első napjánál később kezdi meg, vagy a tervezett utolsó napnál korábban fejezi be a szolgáltatás igénybevételét, a szolgáltatást nyújtó szervezet
a) az (1) bekezdés b) és c) pontja szerinti igazolás kézhezvételét követő 20 napon belül visszafizeti a befizetett, de igénybe nem vett szolgáltatás térítési díját, vagy
b) az (1) bekezdés b) és c) pontja szerinti igazolás hiányában a befizetett, de igénybe nem vett szolgáltatás térítési díját 20%-kal csökkentett összegben fizeti vissza.
(5) A (4) bekezdéstől eltérően, ha az igénylő korábban térítési díjat nem fizetett,
a) az (1) bekezdés b) és c) pontja szerinti igazolás esetén csak az igénybe vett szolgáltatás térítési díját kell megfizetnie,
b) az (1) bekezdés b) és c) pontja szerinti igazolás hiányában az igénybe vett szolgáltatás térítési díján felül az igénybe nem vett szolgáltatás térítési díjának 20%-át is köteles megfizetni a szolgáltatást nyújtó szervezet számlájára, a felhívástól számított 20 napon belül.”

16. § (1)9

(2) A Rendelet 1. melléklete helyébe a 2. melléklet lép.

17. § A Rendelet

b) 1. § (1) bekezdés 7. pontjában, 3. § (3) bekezdésében, 4. § (1) bekezdés záró szövegrészében, 6. § (1) bekezdésében, 8. § (1), (4) és (7) bekezdésében, 16. § (1) bekezdés a) pontjában, 16. § (6) bekezdésében, 18. § (1) és (2) bekezdésében, 20. § (9) bekezdésében és 24/A. §-ában a „regenerálódást és kiképzést segítő” szövegrész helyébe a „regenerálódást és kiképzést végző” szöveg,

c) a 3. § (2) bekezdésében a „2., 3. és 4. pontja” szövegrész helyébe az „1e., 2., 3. és 4. pontja” szöveg,

d) 7. § b) pontjában a „szeptember 30-ig” szövegrész helyébe a „szeptember 5-ig” szöveg,

e) 12. § (3) bekezdésében, 13. § (4) bekezdésében, 14. § (5) bekezdésében és 24. § (2) bekezdésében az „MH rekreációt végző” szövegrészek helyébe az „MH regenerálódást segítő és rekreációt végző” szöveg,

f) 12. § (4) bekezdésében a „g)–k) pontjai” szövegrész helyébe a „g)–m) pontja” szöveg,

g) 14. § (5) bekezdésében az „a)–k)” szövegrész helyébe az „a)–m)” szöveg,

h) 16. § (3) bekezdésében a „13. § (2) bekezdését” szövegrész helyébe a „20. § (6a) bekezdését” szöveg,

i) 16. § (4) bekezdés a) pontjában a „,regenerálódást és kiképzést segítő” szövegrészek helyébe a „regenerálódást és kiképzést végző” szöveg,

j) 16. § (4a) bekezdésében az „a 20. § (1) bekezdése” szövegrész helyébe az „az éves kedvezményes keret” szöveg,

k) 18. § (1) bekezdésében az „a)–e) és g)–k)”szövegrész helyébe az „a)–m)” szöveg,

l) 18. § (1) bekezdésében a „napi pihenésre” szövegrész helyébe a „térítésmentesen napi pihenésre” szöveg és

m) 22. § (2) bekezdésében a „2–8. §, 12. § és 16. §” szövegrész helyébe a „2–5. §, 8–12. § és 16. §” szöveg

lép.

18. § Hatályát veszti a Rendelet 9. § (2) bekezdése és 13. § (2) bekezdése.

19. § (1) Ez a rendelet – a (2) bekezdésben meghatározott kivétellel – a kihirdetését követő 3. napon lép hatályba.

(2) Az 1. § (2) bekezdése, a 4. és 5. §, a 7–12. §, a 13. § (1), (3) és (5) bekezdése, a 14. §, a 15. §, a 16. § (2) bekezdése, a 17. §, a 18. §, valamint a 2. melléklet 2017. június 16-án lép hatályba.

1. melléklet a 4/2017. (IV. 28.) HM rendelethez10

2. melléklet a 4/2017. (IV. 28.) HM rendelethez

1.    Igényjogosulti térítési díjak az MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezetében

 

A

B

C

D

E

F

1.

Az intézmény megnevezése

Szoba kategória

Elő- és utószezoni félpanziós ellátás nettó térítési díja (Ft/fő/vendégéjszaka)

Elő- és utószezoni teljes panziós ellátás nettó térítési díja (Ft/fő/ vendégéjszaka)

Főszezoni félpanziós ellátás nettó térítési díja (Ft/fő/vendégéjszaka)

Főszezoni teljes panziós ellátás nettó térítési díja (Ft/fő/ vendégéjszaka)

2.

MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezete (Balatonakarattya)

V., VI. villa

5050

5670

6850

7470

3.

I. villa

4050

4670

5250

5870

4.

Hotel Platán apartman

3650

4270

4770

5390

5.

Hotel Napfény lakosztály

6.

Faház

7.

Komfortos szoba
a Hotel Napfényben, a Hotel Aranyhídban és a Hotel Sirályban

2950

3580

3600

4220

8.

Hotel Sirály fürdőszobás szoba, WC nélkül

2750

3370

3170

3790

9.

Hotel Sirály folyóvizes szoba,
WC nélkül

2550

3270

2850

3470

1a. Igényjogosulti térítési díjak 13 vendégéjszaka időtartamon túl, és nem igényjogosulti térítési díjak az MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezetében

 

A

B

C

D

E

1.

Az Intézmény megnevezése

Szoba kategória

Igényjogosulti ár +%

Elő- és utószezon

Főszezon

2.

MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezete (Balatonakarattya)

Félpanziós ellátás nettó térítési díja
(Ft/fő/éj)

Teljes panziós ellátás nettó térítési díja
(Ft/fő/éj)

Félpanziós ellátás nettó térítési díja
(Ft/fő/éj)

Teljes panziós ellátás nettó térítési díja
(Ft/fő/éj)

3.

V., VI. villa

100

10 100

11 340

13 700

14 940

4.

I. villa

130

9315

10 741

12 075

13 501

5.

Hotel Platán apartman

130

8395

9821

10 971

12 397

6.

Hotel Napfény lakosztály

7.

Faház

8.

Komfortos szoba
a Hotel Napfényben, a Hotel Aranyhídban és a Hotel Sirályban

130

6785

8234

8280

9706

9.

Hotel Sirály fürdőszobás szoba, WC nélkül

130

6325

7751

7291

8717

10.

Hotel Sirály folyóvizes szoba, WC nélkül

130

5865

7521

6555

7981

1b. Igényjogosulti térítési díjak az MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezete Honvéd Kempingjében

 

A

B

C

D

E

F

1.

Az intézmény megnevezése

Díjtételek

Önköltség
(bruttó)

Díjkategóriák

Elő- és utószezoni térítési díj
(önköltség + 100%)

Főszezoni térítési díj
(önköltség + 200%)

2.

MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezete

Honvéd Kemping

(Balatonakarattya)

Területegységek díjai (Ft/terület-
egység/éj)

592,15

I. kategória

– Lakókocsi hely áramvételi lehetőséggel

(80 m2)

1185

1775

3.

479,67

II. kategória

– Nagy sátorhely áramvételi lehetőséggel

(64 m2)

960

1440

4.

467,19

III. kategória

– Kis sátorhely áramvételi lehetőséggel

(48 m2)

935

1400

5.

Személyek után fizetendő díjak
(Ft/fő/éj)

 

Felnőtt kategória

480

720

6.

 

Gyermek kategória

– 3–12 éves kor között

290

430

1c. Nem igényjogosulti térítési díjak az MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezet Honvéd Kempingjében

 

A

B

C

D

E

F

1.

Az intézmény megnevezése

Díjtételek

Önköltség
(bruttó)

Díjkategóriák

Elő- és utószezoni térítési díj
(az önköltség
+ 150%)

Főszezoni térítési díj
(az önköltség
+ 300%)

2.

MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezete
Honvéd Kemping
(Balatonakarattya)

Területegységek díjai
(Ft/terület-
egység/éj)

592,15

I. kategória
– Lakókocsi hely áramvételi lehetőséggel
(80 m2)

1481

2369

3.

479,67

II. kategória
– Nagy sátorhely áramvételi lehetőséggel
(64 m2)

1199

1919

4.

467,19

III. kategória
– Kis sátorhely áramvételi lehetőséggel
(48 m2)

1168

1869

5.

 

 

 

Elő- és utószezoni, igényjogosult ár + 25%

Főszezoni igényjogosult ár + 25%

6.

Személyek után fizetendő díjak
(Ft/fő/éj)

 

Felnőtt kategória

600

900

7.

 

Gyermek kategória
– 3–12 éves kor között
(a felnőtt térítés 60%-a)

360

540

1d. Napi belépő és havi bérlet, valamint parkoló díjak az MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezetében (bruttó térítési díj)

 

A

B

C

D

E

F

G

1.

Az intézmény megnevezése

Időpont

Igényjogosult nem igényjogosult hozzátartozója részére

Nem igényjogosult részére

 

2.

MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezete

(Balatonakarattya)

09. 01-től
12. 31-ig

01. 01-től
05. 31-ig

Megnevezés

Belépők

(napijegy Ft/fő)

Megnevezés

Belépők

(napijegy Ft/fő)

 

3.

Felnőtt

500

Felnőtt

1000

 

4.

Gyerek (3–18 éves korig), diák és nyugdíjas belépő

300

Gyerek (3–18 éves korig), diák és nyugdíjas belépő

500

 

5.

MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezete

(Balatonakarattya)

06. 01-től
08. 31-ig

Igényjogosult nem igényjogosult hozzátartozója részére

Nem igényjogosult részére

6.

Megnevezés

Belépők

(napijegy Ft/fő)

Megnevezés

Belépők

(napijegy Ft/fő)

hétköznap

Belépők

(napijegy Ft/fő)

hétvége, ünnepnap

7.

Felnőtt

1000

Felnőtt

2000

3000

8.

Gyerek (3–18 éves korig), diák és nyugdíjas belépő

500

Gyerek (3–18 éves korig), diák és nyugdíjas belépő

1500

2000

9.

 

 

Belépő
18 óra után

300

Belépő
18 óra után

1000

1000

10.

MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezete

(Balatonakarattya)

06. 01-től
08. 31-ig

Igényjogosult nem igényjogosult hozzátartozója részére

Nem igényjogosult részére

 

11.

Megnevezés

Havi bérlet

(Ft/fő)

Megnevezés

Havi bérlet

(Ft/fő)

 

12.

Felnőtt

10 000

Felnőtt

30 000

 

13.

Gyerek (3–18 éves korig), diák és nyugdíjas belépő

5000

Gyerek (3–18 éves korig), diák és nyugdíjas belépő

20 000

 

14.

MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezet

(Balatonakarattya)

Főszezonban

Nem igényjogosult részére

 

15.

Megnevezés

Parkolási díj

(Ft/gépjármű/nap)

 

16.

Gépjárművek parkolása

1000

 

1e. Missziós regeneráló pihentetés igényjogosult családos térítési díjai az MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezeténél

 

A

B

C

1.

Intézmény megnevezése

Szoba kategória

Elő- és utószezoni teljes panziós ellátás nettó térítési díja
(Ft/fő/vendégéjszaka)

2.

MH regenerálódást segítő és rekreációt végző szervezet
(Balatonakarattya)

Apartman/Lakosztály
Hotel Platán, Hotel Napfény, Faházas pihenő

4270

3.

Komfortos szoba
Hotel Napfény, Hotel Aranyhíd, Hotel Sirály

3580

4.

Hotel Sirály fürdőszobás szoba, WC nélkül

3370

5.

Hotel Sirály folyóvizes szoba, WC nélkül

3270

2.    Igényjogosulti térítési díjak az MH regenerálódást és kiképzést végző szervezetének egész évben működő intézményeinél

 

A

B

C

D

1.

Intézmény megnevezése

Szoba kategória

Elő- és utószezoni teljes panziós ellátás nettó térítési díja
(Ft/fő/vendégéjszaka)

Főszezoni teljes panziós ellátás
nettó térítési díja
(Ft/fő/vendégéjszaka)

2.

MH regenerálódást
és kiképzést végző szervezete (Buják)

fürdőszobás szoba (regeneráló pihenés)

2000

2200

3.

lakosztály (regeneráló pihenés)

2250

2400

4.

fürdőszobás szoba (hétközi és hétvégi pihenés)

2600

2860

5.

lakosztály (hétközi és hétvégi pihenés)

2925

3125

6.

MH regenerálódást
és kiképzést végző szervezete
(Mátraháza)

fürdőszobás szoba (regeneráló pihenés)

2000

2200

7.

lakosztály (regeneráló pihenés)

2250

2400

8.

fürdőszobás szoba (hétközi és hétvégi pihenés)

2600

2860

9.

lakosztály (hétközi és hétvégi pihenés)

2925

3125

10.

MH regenerálódást
és kiképzést végző szervezete (Erdőbénye)

fürdőszoba nélküli szoba (regeneráló pihenés)

1700

1900

11.

fürdőszobás szoba Vendégház (regeneráló pihenés)

2000

2200

12.

fürdőszobás szoba Kastély (regeneráló pihenés)

2250

2400

13.

lakosztály (regeneráló pihenés)

2870

3070

14.

Villa (regeneráló pihenés)

2870

3070

15.

fürdőszoba nélküli szoba (hétközi és hétvégi pihenés)

2270

2470

16.

fürdőszobás szoba Vendégház (hétközi és hétvégi pihenés)

2600

2860

17.

fürdőszobás szoba Kastély (hétközi és hétvégi pihenés)

2925

3125

18.

lakosztály (hétközi és hétvégi pihenés)

3570

3770

19.

Villa (hétközi és hétvégi pihenés)

3570

3770

2a. Nem igényjogosulti térítési díjak az Erdőbényén működő MH regenerálódást és kiképzést végző szervezeténél az elő- és utószezonban


A

B

C

D

E

1.

Intézmény megnevezése

Szoba kategória

Elő- és utószezoni nettó térítési díj reggelivel
(Ft/fő/vendégéjszaka)

Elő- és utószezoni félpanziós ellátás nettó térítési díja
(Ft/fő/vendégéjszaka)

Elő- és utószezoni teljes panziós ellátás nettó térítési díja
(Ft/fő/vendégéjszaka)

2.

MH regenerálódást
és kiképzést végző szervezete (Erdőbénye)

Fürdőszobás szoba Vendégház

4581

5726

7158

3.

Fürdőszobás szoba Kastély

5675

6854

8329

4.

Lakosztály

6263

7456

8948

5.

Villa

6263

7456

8948

2b. Nem igényjogosulti térítési díjak az Erdőbényén működő MH regenerálódást és kiképzést végző szervezeténél főszezonban

A

B

C

D

E

1.

Intézmény megnevezése

Szoba kategória

Főszezoni nettó térítési díj reggelivel
(Ft/fő/vendégéjszaka)

Főszezoni félpanziós ellátás nettó térítési díja
(Ft/fő/vendégéjszaka)

Főszezoni teljes panziós ellátás nettó térítési díja
(Ft/fő/vendégéjszaka)

2.

MH regenerálódást
és kiképzést végző szervezete (Erdőbénye)

Fürdőszobás szoba Vendégház

5039

6299

7874

3.

Fürdőszobás szoba Kastély

6063

7323

8898

4.

Lakosztály

6614

7874

9449

5.

Villa

6614

7874

9449

3.    Igényjogosulti térítési díjak az MH regenerálódást és kiképzést végző szervezetének szezonálisan működő intézményeinél

 

A

B

C

D

1.

Intézmény megnevezése

Szoba kategória

Elő- és utószezoni teljes panziós ellátás nettó térítési díja
(Ft/fő/vendégéjszaka)

Főszezoni teljes panziós ellátás
nettó térítési díja
(Ft/fő/vendégéjszaka)

2.

MH regenerálódást és kiképzést végző szervezete (Badacsonylábdi-hegy, Csopak, Mályi)

ház vagy szoba (regeneráló pihenés)

1700

1900

3.

ház vagy szoba (hétközi és hétvégi pihenés)

2000

2200

3a. Igényjogosulti térítési díjak az MH regenerálódást és kiképzést végző szervezetének apartman házakat működtető intézményénél

 

A

B

C

D

1.

Intézmény megnevezése

Szoba kategória

Elő- és utószezoni nettó térítési díj ellátás nélkül (Ft/fő/vendégéjszaka)

Főszezoni nettó térítési díj ellátás nélkül (Ft/fő/vendégéjszaka)

2.

MH regenerálódást és kiképzést végző szervezete (Bánk)

Apartman ház (regeneráló pihenés)

1000

1100

3.

Apartman ház (hétközi és hétvégi pihenés)

1200

1400

4.    Belföldi gyermek rekreáció térítési díjai hazai gyermeküdülőben

 

A

B

1.

Rekreáció formája

Nettó térítési díj (Ft/fő/éj)

2.

Gyermektábor 12. életév betöltéséig (13 vendégéjszaka mértékéig)

2362

3.

Gyermektábor 12–16 év között (13 vendégéjszaka mértékéig)

2835

1

A rendelet a 2010: CXXX. törvény 12. § (3) bekezdése alapján hatályát vesztette 2017. június 17. napjával.

2

Az 1. § (1) bekezdése a 2010: CXXX. törvény 12. § (2) bekezdése alapján hatályát vesztette.

3

Az 1. § (3) bekezdése a 2010: CXXX. törvény 12. § (2) bekezdése alapján hatályát vesztette.

4

A 2–3. § a 2010: CXXX. törvény 12. § (2) bekezdése alapján hatályát vesztette.

5

A 6. § a 2010: CXXX. törvény 12. § (2) bekezdése alapján hatályát vesztette.

6

A 13. § (2) bekezdése a 2010: CXXX. törvény 12. § (2) bekezdése alapján hatályát vesztette.

7

A 13. § (4) bekezdése a 2010: CXXX. törvény 12. § (2) bekezdése alapján hatályát vesztette.

8

A 13. § (6) bekezdése a 2010: CXXX. törvény 12. § (2) bekezdése alapján hatályát vesztette.

9

A 16. § (1) bekezdése a 2010: CXXX. törvény 12. § (2) bekezdése alapján hatályát vesztette.

10

Az 1. melléklet a 2010: CXXX. törvény 12. § (2) bekezdése alapján hatályát vesztette.

  • Másolás a vágólapra
  • Nyomtatás
  • Hatályos
  • Már nem hatályos
  • Még nem hatályos
  • Módosulni fog
  • Időállapotok
  • Adott napon hatályos
  • Közlönyállapot
  • Indokolás
Jelmagyarázat Lap tetejére