1526/2022. (XI. 2.) Korm. határozat
1526/2022. (XI. 2.) Korm. határozat
a VP3-4.2.1-4.2.2-2-21 azonosító jelű, „Élelmiszeripari üzemek komplex fejlesztése” című felhívás keretében megvalósuló, hárommilliárd forintot meghaladó támogatási igényű projektjavaslatok támogatásához történő hozzájárulásról
A Kormány
1. a 2014–2020 programozási időszakban az egyes európai uniós alapokból származó támogatások felhasználásának rendjéről szóló 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 4. § (1) bekezdés e) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva egyetért
a) a VP-3313019659 azonosító számú, „A Master Good Kft. feldolgozó üzemének fejlesztése” című,
b) a VP-3312860896 azonosító számú, „Sajtgyártó üzem létesítése Miskolcon” című,
hárommilliárd forintot meghaladó támogatási igényű projektjavaslatok támogatásával, az 1. melléklet szerint;
2. felhívja az agrárminisztert, hogy gondoskodjon a projektek támogatói okiratainak 1. melléklet szerinti kiadásáról.
Felelős: |
agrárminiszter |
Határidő: |
a támogatói döntést követő 60 napon belül |
1. melléklet az 1526/2022. (XI. 2.) Korm. határozathoz
A |
B |
C |
D |
E |
|
|---|---|---|---|---|---|
1. |
Projekt azonosító száma |
Projekt megnevezése |
Támogatást igénylő neve |
Támogatás |
Projekt rövid bemutatása |
2. |
3313019659 |
A MASTER GOOD Kft. feldolgozó üzemének fejlesztése |
MASTER GOOD Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság |
4 961 132 311 |
A MASTER GOOD Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság elkötelezett a folyamatos magas minőségű termékek gyártása mellett, amelynek elengedhetetlen feltétele a megfelelő technológiai színvonal és innováció. Ehhez szükséges a tervezett projektelemek megvalósítása, azaz új épületek kialakítása és a telepi infrastruktúra fejlesztése, szennyvízkezelő építése. |
3. |
3312860896 |
Sajtgyártó üzem létesítése Miskolcon |
SZIRMATERM Mezőgazdasági Kereskedelmi- és Szolgáltató Kft. |
4 999 999 983 |
A SZIRMATERM Mezőgazdasági Kereskedelmi- és Szolgáltató Kft. prémium minőségű kemény sajt gyártását tervezi a Miskolc Déli Ipari Parkban. A tervezett sajtüzem napi 100 000 liter tejet fog feldolgozni, vagyis évente 36 500 000 liter tej felhasználására nyílik lehetőség. Naponta mintegy 8,5 tonna sajt kerül ki a gyártósorról, majd kerül át 12 hónapra az érlelőbe, ami éves szinten 3100 tonna termeléssel (69 000 sajtguriga) egyenértékű. |
- Hatályos
- Már nem hatályos
- Még nem hatályos
- Módosulni fog
- Időállapotok
- Adott napon hatályos
- Közlönyállapot
- Indokolás
